Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 10. lipanj 2021.

Ljeto nam je pred vratima, godišnji odmori su sve bliže, a ti si mislima već na plaži. Priča ide ovako, uživaš u hladu na ležaljci, čitaš omiljenu knjigu na svom novom Kindle čitaču, dolaze ti frendovi, palite muziku na vrhunskom JBL zvučniku i zabava može početi. Drugo jutro se budiš, čuješ frendove kako umiru od smijeha i gledaju fotke koje ste jučer snimili Polaroidom i pitaš se tko će otići po doručak. Nema veze, budeš ti, to ti je čas posla jer imaš Xiaomi romobil s kojim ćeš sve obaviti bez problema.

Ovaj scenarij zvuči super, zar ne? Čitaj dalje jer ćemo ti otkriti zašto će ti baš ovi proizvodi pomoći u nezaboravnom ljetu!

via GIPHY

Sve omiljene knjige na jednom mjestu

Tokom godine jednostavno ne stigneš pročitati sve knjige koje želiš i godišnji odmor je savršena prilika za to. Kindle čitač savršeno će se uklopiti u sve tvoje aktivnosti jer je lagan za nošenje gdje god da ideš. Baterija će ti omogućiti i do 14 sati neprekidnog čitanja, a na velikom zaslonu sa poboljšanim kontrastom za čitanje nećeš imati problema. Također, na nekim uređajima moći ćeš čitati i u mraku jer su oko zaslona ugrađene četiri LED lampe koje ti omogućuju ravnomjerno svjetlo.

Zabilježi sve bitne trenutke

Savršeni spoj stare Instant kamere i digitalne tehnologije nalazi se u ovom odličnom Polaroid Snap fotiću. Zabilježi sve zabavne trenutke sa ekipom na odmoru, fotkaj u boji, crno bijelo ili sepia tonu ili spremi sve u digitalnom obliku na SD kartici. Za odličnu zajedničku fotku na plaži možeš namjestiti i timer do 10 sekundi ili snimiti kolaž od četiri različite fotke. Sve to možeš spremiti na maksimalno 32 GB pohrane sa microSD karticom.

S njima zabava nikada ne prestaje

Za odličnu zabavu sa vrhunskim zvukom, tu su JBL zvučnici. Otporni na vodu i ostale vanjske utjecaje savršeni su za ponijeti na plažu, bazen, kampiranje, bicikliranje ili bilo koju aktivnosti. Upari ih sa svojim mobitelom, tabletom ili laptopom i prepusti se zvukovima ljeta. Zahvaljujući dugotrajnoj bateriji ne trebaš se brinuti jer će izdržati i do 12 sati neprekidne reprodukcije, dok će nam većim i jačim uređajima trajati i do 20 sati.

Sigurno, brzo i efikasno

Sastavlja se u samo 3 sekunde, vrlo je siguran za vožnju, možeš ga pohraniti bilo gdje, a može prijeći od 45 km, da to je vrhunski Xiaomi električni romobil. Za bržu i sigurnu vožnju biti će savršen za ljetne vrućine, kada auto ne želiš niti pogledati, a do odredišta trebaš stići brzo. Ponesi ga sa sobom na odmor, uživaj u potpunosti i ne gubi vrijeme na gužve i sjedenje u autu. Sigurnosti na cesti omogućit će ti prednji i stražnji sustav kočenja koji se aktiviraju jedan za drugim. Unutar Mi Home aplikacije možeš pratiti prijeđene kilometre, prosječnu brzinu, postotak baterije, a možeš ga zaključati od krađe.

Glazba te prati gdje god da ideš

Za iskustvo kao nikada do sada tu su Bose Frames sunčane naočale sa ugrađenim zvučnicima. Jednostavno ih poveži s mobitelom i uživaj u satima glazbe bez korištenja pametnog telefon jer na ovim sunčanim naočalama glasnoću možeš podesiti sam. Također, omogućuju ti i obavljanje poziva bez korištenja mobitela.

Želim ljeto iz mobisa

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel