Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 05. prosinac 2017.

Nokia je ove godine oduševila ljubitelje pametnih telefona i onih kojima se Nokia brand urezao u pamćenje kao sinonim kvalitete i izdržljivosti. Velik broj novih modela od best buy modela do flagship pametnih telefona nesumnjivo će zainteresirati i one najzahtjevnije. 

Zašto su Nokia i Android najbolja smartphone kombinacija? 

Uz dobro poznato ime koje pruža sigurnost prilikom kupovine već generacijama korisnika, možeš pronaći i velik broj različitih modela od Nokije 2 koji je trenutno najpovoljniji Nokia model do Nokije 5, best buy pametnog telefona i Nokije 8 flagshipa koji pruža vrhunsko mobilno iskustvo. 

Nokia na Android operativnom sustavu!

Android operativni sustav na Nokia mobitele stiže u svom najčišćem obliku. Nokia 5 u dual SIM verziji najbolji je predstavnik vrhunskog Android iskustva! Upravo ova verzija ima instalirane sve Google usluge koje će ti olakšati korištenje svog uređaja, a istovremeno uklonjene sve suvišne značajke što će ti pružiti vrhunsko korisničko iskustvo. 

Uz redovite nadogradnje uvijek ćeš dobivati najbolje značajke i potpunu sigurnosti prilikom korištenja. 

Nokia 8, top model u Nokijinoj ponudi radi na Androidu, Oreo verziji koja omogućava niz poboljšanja u korisničkom iskustvu. Od duljeg trajanja baterije do sigurnijeg rada i zaštite od zlonamjernih programa. 

Nokia 2 najpovoljniji model 

Iako najpovoljniji model, Nokia 2 donosi vrhunsku i nevjerojatno dugotrajnu bateriju koju očekujemo kod skupih modela. Baterija koja traje i onda kada bi sve druge već odavno posustale! Samo s jednim punjenjem dobivate i do dva dana rada, bez potrebe za štednjom! 

Kompaktan dizajn i zaslon od 5“ daje vrhunski osjećaj u ruci namijenjeno za dugotrajno korištenje. Iako je ključ dizajna Nokije 2 u njenoj jednostavnosti, ovaj je uređaj izrađen od jedinstvenog bloka aluminija s ojačanim Corning Gorilla staklom.

 Nokia_2_dizajn-klasika-jednostavnost

Nokia 5 – best buy pametni telefon

Savršeno uravnoteženi model cijene i kvalitete vidljive u svakom detalju. Velik i pregledan 5.2“ zaslon visoke rezolucije omogućit će ti sate uživanja. 

Glavna dizajnerska misao Nokije 5 vidljiva je u minimalistički izrađenom aluminijskom kućištu koja dolazi u tri atraktivne boje, plavoj, crnoj i srebrnoj. Čini se kao da je cijeli mobitel napravljen od jednog komada. 

Minimalizam se nastavlja u već prethodno spomenutom Androidu, očišćenom od svih nepotrebnih elemenata. Zbog toga je pregledan i jednostavan, radi brzo i glatko. 

Fantastični Nokia 8 flagship model

Nokia 8 daje maksimum u svim segmentima! Od vrhunskog procesora Qualcomm® Snapdragon™ 835 kakvog možemo pronaći u većini top modela, a koji pruža vrhunskog iskustvo korištenja i omogućava dugotrajan rad baterije do vrhunske, dvostruke glavne 13 MP kamere s Carl Zeiss optikom. 

Želiš više? Nokia 8 donosi i vrhunske inovacije! 

Isprobaj vrhunski Dual-Sight i simultano slikanje i snimanje video zapisa s obje kamere, dvostrukom stražnjom i prednjom kamerom. Tako nećeš propustiti niti jedan dio priče! Osim toga, ako želiš profesionalne snimke tu je i mogućnost snimanja u 4K rezoluciji i 360° audio sustav. 

Uvjeri se da su Nokia pametni telefoni na Androidu tvoja najbolja smartphone kombinacija. 

 

Klikni i pogledaj ponudu!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel