Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 24. prosinac 2020.

Iz Xiaomi obitelji dolazi nam nova serija pametnih satova od koje je dio predstavljen na jesen. Uz vrlo popularnu Mi 10T seriju pametnih telefona, predstavljen je i Xiaomi Mi Watch koji će pokušati zauzeti svoje zasluženo mjesto visoko na tržištu.

Odličan dizajn i još bolje performanse

Xiaomi Mi Watch opremljen je 1,39“ AMOLED zaslonom sa automatskim podešavanjem jačine osvjetljenja pa bi trebao biti čitljiv i na vrlo sunčan dan. Uređaj je i vodootporan do 5ATM, tako da može ići do 50 metara pod vodu na pola sata, vrlo je lagan i ima mogućnost mijenjanja remena koji dolaze u 6 različtih boja.

Ima odličan vlastiti GPS te vrlo precizno prati tvoju lokaciju, a prati nevjerojatnih 117 različitih aktivnosti – trčanje, traku za trčanje, bicikliranje, plivanje, treking i još puno drugih. Opremljen je baterijom od 420 mAh koja bi trebala izdržati i do 16 dana na jednom punjenju, a ima i podršku za Amazon Alexa asistenta.

Predstavljena Lite verzija – možda najbolji best buy?

Iako još službeno nije došao na hrvatsko tržište itekako se priča o Lite verziji Xiaomi Mi pametnog sata.

Opremljen je 1.4“ AMOLED zaslonom 320x320 rezolucije koji također podržava automatsko prilagođavanje osvjetljenja, a možeš birati između 120 različitih zaslona. Zanimljive feature koje podržava uključuju praćenje kvalitete sna, vježbe disanja, praćenje otkucaja srca i 11 različitih aktivnosti kao što su trčanje, bicikliranje, trćanje na traci, hodanje, plivanje, kriket i ostalo.

Sve to podržava baterija od 230 mAh uz koju ćeš sat moći koristiti i do 9 dana bez punjenja, a odlična karakteristika je da je također vodootporan na do 50 metara dubine na pola sata.

Pogledaj odličnu ponudu novih Xiaomi satova

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel