Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. ožujak 2023.

Samsung je ponovo dokazao da je s razlogom među najvećim tehnološkim divovima. Tvrtka koja je prije desetak godina uvela phablet, nikada nije odustala od velikih snova o velikim telefonima. Najnoviji dodatak Samsungovoj seriji Galaxy S, S23, od svog izlaska glavna je tema među ljubiteljima mobitela. Sa svojim elegantnim dizajnom, naprednim sustavom kamera i poboljšanim performansama, S23 serija je značajna nadogradnja u odnosu na prethodnu S22 seriju. U ovom članku uspoređivat ćemo dvije serije i vidjeti kako S23 serija iskače u odnosu na svog prethodnika.

Dizajn od recikliranog materijala

Samsung Galaxy S23 serija ima moderan i šik dizajn u usporedbi s S22. Prednji i stražnji dio uređaja pokriveni su Gorilla Glass Victusom, čime je postao izdržljiviji i otporniji na ogrebotine i pukotine. Materijal je ocijenjen kao sposoban izdržati pad s visine od jednog metra na beton i dva metra na asfalt. Nadamo se da to nećete morati testirati s uređajem te cijene, ali je u svakom slučaju dobro za znati. Samsung ulaže velike napore u pogledu održivosti i izrade materijala od starih ribarskih mreža, bačvi za vodu i plastičnih boca. Prema podacima tvrtke, telefon se sastoji od 22% recikliranog materijala. Uređaji također imaju zaslon s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, što omogućuje glatkije i besprijekornije slike.

 

Kamera od čak 200 MP

Raspored kamere na stražnjoj strani u odnosu na S22 seriju je netaknut. Na vrhu je ultraširoka kamera od 12 megapiksela s autofokusom, široka kamera od 200 megapiksela je u sredini, a telefoto od 10 megapiksela na dnu. Još jedna leća od 10 megapiksela sa Space Zoomom (3x, 10x optički) smještena je lijevo od one od 200 megapiksela. Ako želite dobiti potpune profesionalne fotografije, telefon može snimati u RAW formatu, koji se prema zadanim postavkama može uređivati pomoću Adobe Lightrooma. Ultra se dobro ponaša pri slabom osvjetljenju, a optički zum spašava život. Može ići i do 100x, to je jedno od najboljih iskustava zumiranja - i sveukupne kamere - dostupnih na telefonu u 2023. godini.

Baterija koja nam je izdržala 24 sata teškog korištenja

Samsung Galaxy S23 seriju pokreće Exynos 2100 ili Snapdragon 8 Gen 2 procesor koji pruža poboljšane performanse i brzinu. To počinje s elementima koji se često zanemaruju, kao što je brži Wi-Fi zahvaljujući nadograđenom radiju i Wi-Fi 7. Uređaji također imaju veće baterije, a S23 Ultra ima najveću bateriju od 5000mAh. Veća baterija i poboljšane performanse omogućit će dulje trajanje baterije i besprjekornije korisničko iskustvo, a žičano punjenje od 45W brzo će nadopuniti mobitel kada ste pri kraju.

 

Promocija koja se isplati iskoristiti

Serija Samsung Galaxy S23 nešto je skuplja od serije S22. S23 počinje od 979,00 eura, S23+ počinje od 1.239,00 eura, a S23 Ultra počinje od 1.4409,00 eura. Poskupljenje je posljedica poboljšanih značajki i tehnologije koje su dodane uređajima. No, trenutno je još uvijek aktualna promocija uz koju dobivate dvostruku memoriju po cijeni osnovne varijante. Sve možete provjeriti na našem webshopu!

 

Zaključno, serija Samsung Galaxy S23 ima značajna poboljšanja i nadogradnje u usporedbi sa serijom S22. To je pravi Android uređaj bez kompromisa i definicija da dobijete ono što plaćate. Poboljšani dizajn, kamera, performanse i trajanje baterije čine ga izvrsnim izborom za one koji traže vrhunski pametni telefon.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel