Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 17. ožujak 2021.

Stigla nam je fenomenalna nova Samsung Galaxy A serija sa dva vrhunska uređaja, Samsung Galaxy A52 i A72 pametnim telefonima. Opremljeni savršenim specifikacijama, sigurno će te ostaviti bez daha.

Kupi odmah!

Zašto? Uz kupnju jednog od ova dva vrhunska uređaja, na poklon dobivaš Samsung Galaxy Buds+ bežične slušalice u bijeloj boji. Iskoristi ovu fantastičnu promociju od 17.3. do 31.3.2021. ili do isteka zaliha.

Kako biste ostvarili ove odlične pogodnosti bitno se prilikom kupnje pametnog telefona, a najkasnije do 16.4.2021. godine prijaviti unutar Samsung Members aplikacije, a dostava će se izvršiti na adresu navedenu u aplikaciji.

Nova A serija

Uživaj u preglednom, 6.5“ SUPER AMOLED zaslonu, oštrih i jasnih boja, bateriji koja će ti potrajati i do dva dana, a napuniti ćeš ju za čas uz super brzo punjenje od 25W. Na poleđini te čeka nevjerojatni sustav od četiri kamere, od kojih primarna ima fenomenalnih 64MP za oštre, jasne fotke uz inteligentnu stabilizaciju videa i fotografija. Tu je i noćni način s kojim nećeš imati problema niti u lošim svjetlosnim uvjetima. Prvi puta u A seriji predstavljen je 3x optički i 10x digitalni zoom. Uz Octa-Core procesor sve će raditi glatko i brzo, zajedno sa odličnim radnom i internom memorijom. Ukoliko ti niti ovo nije dovoljno, uređaji su opremljeni IP67 certifikatom za prašinu i vodu.
 

A slušalice?

Osim što će se savršeno nadopuniti uz novu A seriju pametnih telefon, imaju ugrađena dva inovativna mikrofona koja će te donijeti odličnu kvalitetu poziva i slušanja glazbe i istovremeno blokirati pozadinsku buku. Ergonomski oblikovane, lijepo leže u uhu i ne žuljaju tako da ih možeš nositi cijeli dan bez prestanka. Baterija s jednim punjenjem može trajati do 11 sati, a kada ih puniš na kutijicu još dodatnih 11 sati.

Želim novu A seriju

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel