Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 27. veljača 2023.

Jučer je Xiaomi predstavio novu seriju mobitela. Vrhunski modeli Xiaomi 13 Lite i 13 odlikuju se moćnim karakteristikama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Na našem webshopu imaš priliku iskoristiti sjajne pogodnosti prednarudžbom jednog od ovih fantastičnih modela, a karakteristike i moguće pogodnosti saznaj u nastavku članka.

Profesionalno snimanje s lećama koje je zajedno izradila Leica

Xiaomi mobitel je opremljen trostrukom kamerom koju je zajedno izradila Leica. Nudi slikovni sustav napravljen za profesionalno snimanje u svim scenarijima i pokriva raspon optičkog zuma od 0,6x do 3,2x. Glavna kamera od 50 MP nudi fenomenalnu profesionalnu kvalitetu slike s Leica profesionalnim optičkim lećama, a sposobna je snimati zapanjujuće fotografije i videozapise u svim uvjetima osvjetljenja. Uz podršku Xiaomi Imaging Engine-a, ne samo da su brzine snimanja fotografija Xiaomi 13 poboljšane, već je također u mogućnosti automatski fokusirati određene subjekte u pokretu uz Xiaomi ProFocus.

Izvor: Xiaomi

Elegantan dizajn i prekrasan zaslon za ljubitelje ravnih ploča

Elegantan dizajn Xiaomi 13 pametnih uređaja stvoren je za savršeno uravnotežen kompaktan osjećaj u ruci i impresivno vizualno iskustvo. S ravnim zaslonom preko cijelog zaslona i ultratankim okvirima, pametni telefon omogućuje nenadmašno impresivno gledanje i vizualni učinak.
Okvir je izrađen od lagane aluminijske legure s mekom i sjajnom završnom obradom. Staklena stražnja strana u različitim varijantama boja, klasična bijela, crna i nova boja - Flora Green inspirirana maglovitim šumskim stazama - nije samo estetski ugodna, već pruža i ugodan osjećaj u ruci. Ova boja spaja tehnologiju i prirodu u skladno postojanje na elegantnom pametnom telefonu, što ga čini savršenim suputnikom za sve vaše dnevne zadatke.

Izuzetno brze vrhunske performanse najnovijeg Snapdragon® 8 Gen 2

Ono što zaista izdvaja Xiaomi 13 od ostalih mobitela je njegova izvedba. Ovaj mobitel je munjevito brz zahvaljujući najnovijem 4nm vodećem procesoru iz Qualcomma. Ova moćna izvedba jamči lakoću pri rukovanju zadacima kao što su računalna fotografija, Al u stvarnom vremenu i igranje, omogućujući korisnicima da pouzdano upravljaju sadašnjošću i budućnošću.
Xiaomi 13 dolazi i s ogromnim raspršivačem topline koji pokriva gotovo polovicu tijela pametnog telefona, pružajući izvrsne performanse rasipanja topline i osiguravajući hladno i glatko iskustvo zabave.

Izvor: Xiaomi

Dugotrajna baterija koja drži 30 sati

Uz bateriju od 4500 mAh, Xiaomi 13 također može održati isti kapacitet baterije u usporedbi s Xiaomi 12. Baterija traje do 1,35 dana, što je dovoljno za svakodnevnu upotrebu i ostavlja dodatnu snagu za spontana fotografiranja. Također podržava žičano turbo punjenje od 67 W i bežično turbo punjenje od 50 W, neprestano osnažujući izvrsne performanse uz učinkovitost.

Napravi prednarudžbu i iskoristi sjajne pogodnosti!

Prednarudžbom Xiaomi 13 Lite mobitela dobivaš Xiaomi Redmi Buds 4 slušalice i 3 mjeseca besplatne pretplate na YouTube Premimum. Za narudžbu Xiaomi 13 uz sve navedeno dobivaš i dodatnih 100 € popusta te 2TB Google One cloud pohrane u trajanju od 6 mjeseci! Prednarudžbe traju od 27.2. do 7.3.2023. Stoga požuri i osiguraj svoj novi Xiaomi mobitel na vrijeme! Sve uređaje potraži ovdje.

Izvor: Xiaomi

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel