Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 30. travanj 2021.

Iz Amazfita nam ponovno nam stižu odlični uređaji po nevjerojatno pristupačnim cijenama – Amazfit pametni satovi. Možeš birati između nekoliko odličnih modela, GTS 2, GTS 2E, GTS 2 Mini, GTR 2, GTR 2E, T-Rex Pro i Verge pametni sat.

Amazfit GTS 2 serija

Oduševi se ovom odličnom serijom pametnih satova i biraj između tri super modela, Amazift GTS 2, GTS 2e i GTS 2 Mini. Svaki od modela krasi predivan, elegantan i jednostavan dizajn, zaobljenog i preglednog zaslona. Aluminijsko kućište povezano je sa silikonskom narukvicom koja  dolazi u nekoliko različitih boja. Svaki od modela vrlo je lagan za nošenje, tako da ti neće biti smetnja u obavljanju tvojih svakodnevnih aktivnosti.

Amazfit GTS 2 i GTS2e otporni su na vodu do 50m dubine, a svi modeli opremljeni su senzorom za mjerenje otkucaja srca, zasićenost krvi i kisika, praćenje kvalitete spavanja i razinu stresa. Niti za bateriju se ne trebaš brinuti, a će ti potrajati i do 14 dana.

Huami Amazfit GTR 2 serija

Ova odlična serija donosi ti tri super modela, Amazfit GTR2e, GTR 2 Classic edition i GTR 2 Sports edition satove. Opremljeni su velikim 1,39“ AMOLED zaslonom bez ruba sa zakrivljenim staklom.  Na zaslonu sata možeš mijenjati preko 50 različitih stilova brojčanika. Svaki model dolazi sa mnoštvom senzora koji će redovito i točno pratiti sve tvoje aktivnosti, kvalitetu sna i zdravlje. Tako možeš 24 sata pratiti otkucaje srca, mjeriti zasićenost krvi kisikom, brojati korake, razinu stresa, kvalitetu sna i disanja.

Pametni satovi opremljeni su baterijom od 471mAh koja će te potrajati i do 14 dana, tako da bez problema možeš vježbati, koristiti sat za svakodnevne aktivnosti, slušati glazbu, bez straha da ćeš ostati bez baterije. Uređaji sadrže 90 različitih načina vježbanja, a automatski mogu prepoznati njih šest, trčanje, trčanje na traci, hodanje, bicikliranje, plivanje i korištenje eliptičke sprave za vježbanje.

Amazfit T-Rex Pro pametni sat

T-Rex Pro pametni sat namijenjen je svim sportskim entuzijastima, te je opremljen sa 15 vojnih certifikata obzirom da može izdržati u ekstremnim uvjetima. Također, vodootporan je i do 100 metara dubine.

Opremljen je 1,3“ AMOLED zaslonom, koji može biti uvijek upaljen, a baterija će izdržati i do 18 dana sa jednim punjenjem. Ima ugrađen GPS i brojne senzore kao što su senzor za praćenje otkucaja srca, mjerenje razine kisika u krvi, te žiroskop, visinomjer, brzinomjer i senzor za ambijentalno osvjetljenje. Kućište je izrađeno od plastike, dok će silikonska narukvica odlično pasati na ruku obzirom na dizajn koji je otporan na znoj.

Amazfit Verge pametni sat

Amazfit Verge lijepi je sportski sat, sa silikonskom narukvicom, koja će ti savršeno pristajati na ruci. 1,3“ AMOLED zaslon, prekriven je Gorilla Glass 3 zaštitnim staklom. Na ruci je veoma lagan i udoban za cjelodnevno nošenje. Opremljen je certifikatom IP68, što znači da ga prskanje vodom neće oštetiti. Preko aplikacije možeš pratiti kvalitetnu sna, pređene korake i udaljenost, statistiku rada srca i broj potrošenih kalorija. Također, s njega je moguće obavljati i primati pozive, a prati 12 različitih sportskih aktivnosti. Bateriju kapaciteta 390mAh punit ćeš svakih 5 dana, sa umjerenim korištenjem.

 

Biraj svoj omiljeni model već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel