Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 14. kolovoz 2020.

 

Samsung nije odustao od izbacivanja vodećih Android tableta. Među nekoliko je posljednjih proizvođača koji još uvijek proizvode vodeće tablete. Samsung je značajno poboljšao svoju ponudu s novim modelom u 2020. godini - Galaxy Tab S7.

Samsung Galaxy Tab S7

Samsung Galaxy Tab S7 ima poznati dizajn vrhunskih Samsung tableta. Potpuno metalnu konstrukciju vrlo lijepo nadopunjuju brušene metalne stranice. 11-inčni zaslon dominira prednjim dijelom s vitkijim okvirima. Samsung je promijenio lokaciju prednje kamere iz gornjeg okvira u bočni. To je osvježavajuće tanak tablet od samo 6,3 mm.

Snaga, brzina i pouzdanost

Samsung je opremio Galaxy Tab S7 procesorom Qualcomm Snapdragon 865+. Uparen je s 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu te je moguće proširenje MicroSD-a do 1TB. Tablet se nudi u varijantama Wi-Fi i 5G. Ima bateriju od 8000mAh koja podržava super brzo punjenje od 45W.

Uz tablet dolazi i S Pen koji je smanjio latenciju na samo 9 ms. To korisnicima pruža živopisnije iskustvo prilikom pisanja ili crtanja na tabletu pomoću pisaljke.

Samsung je zadržao omjer slike 16:10 za 11-inčni zaslon Galaxy Tab S7 na kojem dolazi LCD zaslon razlučivosti od 1600 × 2560 piksela s brzinom osvježavanja od 120 Hz. Okviri oko zaslona presvučeni su kako bi se postiglo što dublje iskustvo gledanja.

Kamera koja oduzima dah!

Jedna od novih inačica koju nam je Samsung predstavio je poboljšana kamera. Sustav dvostrukih kamera Galaxy Tab S6 prenio se i na Galaxy Tab S7. Sa stražnje strane ima primarnu kameru od 13MP, zajedno s 5MP ultra širokom kamerom. Dok se s prednje se nalazi 8MP selfie kamera postavljena na uz sam rub i neće smetati u preglednosti ekrana.

 

Prednarudžba koja se isplati!

Prednarudžbe za Samsung Galaxy Tab S7 su otvorene i uz njih dobivaš više! Uz svaki prednaručeni Samsung Tab S7 na poklon dobivaš nove Book Cover! Požuri i osiguraj svoj primjerak još danas!

Samsung Galaxy Tab S7 dostupan za narudžbu!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel