Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 22. srpanj 2021.

Za potpuno pametni dom tu su odlični uređaji iz Xiaomija koji će ti sigurno olakšati život. Iz naše odlične ponude izdvajamo ti Xiaomi Bluetooth zvučnik, Xiaomi Mi Smart Hub, Xiaomi Mi 360° 2K Pro nadzorna kamera, Xiaomi Mi Mop P robot usisavač i Xiaomi Mi Antibakterijski ovlaživač zraka.

Xiaomi Bluetooth zvučnik

Za stvaranje odlične atmosfere zadužen je Xiaomi Bluetooth zvučnik kojeg možeš ponijeti sa sobom gdje god da ideš. Modernog i lijepog dizajna odlično će se uklopiti u svaki prostor. Sa svojim 16W donosi ti vrhunsku kvalitetu zvuka, a možeš birati između dva načina rada, normalni ili sa pojačanim basom. Također, ima i opciju povezivanja sa još jednim zvučnikom pa tako možeš stvoriti surround sound, a zahvaljujući Bluetooth 5.0 povezivanju imat ćeš stabilniju i bolju vezu.

Xiaomi zvučnik ne samo da je izrađen od izdržljivih materijala, nego ima i IPX7 certifikat pa neće biti problema kod prskanja vodom ili s kišnim vremenom, a velika 2600mAh baterija omogućit će ti i do 13 sati slušanja muzike.

Xiaomi Mi Smart Hub

Za savršenu povezanost i pametni dom tu je Xiaomi Mi Smart Hub, zajednička jedinica koju možeš koristiti u svom uredu ili domu. Na ovaj uređaj možeš spojiti i do 32 pametna uređaja odjednom, a kompatibilan je i sad Android i Apple uređajima. Hub-om je moguće upravljati preko Mi Home aplikacije, kako i svim uređajima koji su na njega spojeni.

Zahvaljujući modernom dizajnu odlično će se uklopiti u svaki prostor, lako se postavljaju i instaliraju. Obzirom da ima tri različita protokola za spajanje ima brže povezivanje, lakšu kontrolu, veću pokrivenost i jači signal. Na Mi Smart Hub moguće je spojiti Xiaomi Mi senzor svjetla, Mi pametnu utičnicu, Mi senzor pokreta, Mi senzor za vrata i prozore, Mi bežični prekidač ili Mi pametnu žarulju.

Xiaomi Mi 360 2K Pro nadzorna kamera

Xiaomi Mi 360 2K Pro nadzorna kamera osigurat će ti najkvalitetnije videosnimke neovisno o vanjskim uvjetima. Zahvaljujući rezoluciji od 2304 x 1296 kamera će snimiti sve do najsitnijih detalja, te ćeš dobiti realan pregled prostora koji snimaš, dok ćeš sa infracrvenom svijetlom moći snimati u boji u vrlo mračnim uvjetima.

Odlična značajka je i ugrađeni dvostruki mikrofon, pa tako pomoću njega možeš razgovarati sa prijateljima ili kolegama koji se nalaze na drugom kraju prostorije ili kuće. Leća ove pametne kamere može se rotirati i prema unutra kako bi se u potpunosti zaštitila tvoja privatnost.

Xiaomi Mi Mop P robot usisavač

Za nevjerojatno uštedu vremena i relaksaciju dok netko drugi čisti umjesto tebe tu je Xiaomi Mi Mop P usisavač. Opremljen 2 u 1 funkcijom brisanja i usisavanja, koji se također mogu izmjenjivati ili koristiti skupa. Novi laserski LSD navigacijski sustav ima nadograđeni algoritam za mapiranje prostora u realnom vremenu i postiže veću brzinu, preciznost i domet skeniranja.

 

Zahvaljujući inteligentnim i mnogobrojnim senzorima neće pasti niz stepenice, a može prijeći preko prepreka do 2 cm visine. Unutar aplikacije možeš birati koliko dubinsko čišćenje želiš i koja vrsta poda se čista, a usisavač će obaviti ostatak sa elektronskom pumpom koja dolazi sa tri brzine za doziranje vode i mehanizmom koji sprječava začepljivanje.

Xiaomi Mi pametni antibakterijski ovlaživač zraka

Xiaomi Mi pametni antibakterijski ovlaživač zraka savršeno će se uklopiti u svaki dom, a povezati ga možeš putem Mi Home aplikacije, Google asistenta ili sa Amazon Alexom. Zahvaljujući velikom spremniku od 4,5L jedno punjenje dovoljno mu je za ovlaživanje zraka u trajanju od 12 do 15 sati.

Tvoj prostor će imati optimalnu vlažnost jer raspršuje hladnu izmaglicu u zrak i ima ugrađen senzor vlažnosti i moguće ju je prilagoditi kroz tri razine. Kada se uređaj ispraznio, vrlo ga je jednostavno napuniti, samo podigni gornji dio i ulij vodu u donji dio uređaja. Kada je spojen na tvoj pametni telefon, putem Mi Home aplikacije njime možeš upravljati i na daljinu pa ga uključiti i kada si izvan kuće.

Želim pametan dom

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel