Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. listopad 2020.

U razdoblju od 22.10. do 22.11.2020. ili do isteka zaliha ne propusti ovu odličnu priliku. Obzirom da nam dolazi vrijeme darivanja ovo je savršena prilika da iskoristiš ovu fenomenalnu akciju za poklon.

 

Uz kupljeni jedan od Samsung Galaxy modela: S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Note 20, Note 20 Ultra ili Z Fold2 , dobivaš Galaxy Watch 46mm u srebrnoj boji. Potrebno je registrirati se unutar Samsung Members aplikacije najkasnije do 30.11.2020. i sat stiže na tvoju adresu! Isporuka Galaxy Watch 46mm bit će izvršena u periodu od 10.11.2020 do 20.12.2020. godine.

 

Ovaj intuitivan gadget ima sve to vam treba, odličan dizajn, vrhunski Super AMOLED zaslon sa visokom rezolucijom, puno senzora namijenjenih sportašima, mogućnost telefoniranja a uz to sve je i vodootporan do 50m dubine. Također, unaprijeđeno je trajanje baterije a sat ima podržano preko 40 različitih vježbi a pratit će i vitalne znakove i potrošnju kalorija.

Još neke od zanimljivih opcija je podsjećanje na kretanje, gdje će sat zavibrirati, a prati i kvalitetu spavanja gdje možeš analizirati koliko i kako doista spavaš.

Odabirom bilo kojeg modela Samsung Galaxy modela nećeš pogriješiti. Galaxy S20 serija odlikuje se vrhunskim kamerama u visokoj rezoluciji, povećanje senzora za više svjetla, a uvođenjem novih tehnologija možemo dobiti i izvrsne fotografije u noćnim uvjetima.

Samsung Galaxy Note 20 serija pruža ono najbolje od Samsunga. Ovim modelom spojeni su olovka i telefon, zapravo malo računalo koje stane u vaš džep. Nudi novu razinu igranja videoigara i profesionalnu kameru za snimanje i uređivanje 8K videozapisa.

Ukoliko želiš tanji uređaj sa osjetno boljim zaslonima, mehanizamom preklapanja, boljim kamerama, uglađenijim softverom i snažnijim procesorom Samsung Galaxy Z Fold 2 svakako je uređaj za tebe. Uz ovaj model možeš uživati u video sadržajima na čak dva zaslona sa novim stereo zvučnicima.

 

Iskoristi odličnu promociju u mobis.hr trgovini!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel