Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 26. ožujak 2021.

Jedan od najboljih proizvođača pametnih telefona na tržištu, OnePlus, službeno je predstavio novu seriju, OnePlus 9 pametne telefone. Mobiteli iz ove serije fenomenalnih su specifikacija, koji neće razočarati, a suradnja sa brandom Hasselbald oduševit će sve ljubitelje fotografiranja.

OnePlus 9 – ima sve ono što ti treba

Opremljen velikim 6,55“ OLED zaslonom biti će savršen za gledanje multimedijalnih sadržaja ili igranje igrica. Tome će savršeno doprinijeti i 120Hz razina osvježenja zaslona što će ti scrolanje kroz različite sadržaje sigurno učiniti glatkim, brzim i bez ikakvih problema. Također zaštićen je Gorilla Glass zaštitnim staklom sa prednje i stražnje strane i ima IP68 certifikat protiv prašine i prskanja vode.

OnePlus 9 dolazi sa najnovijim Snapdragon 888 procesorom i memorijskom konfiguracijom od 8 ili 12GB radne memorije s kojom ćeš bez ikakvih smetnji i zastoja otvarati aplikacije, prebacivat se s aplikacije na aplikaciju ili početni zaslon. Odlična, dugotrajna baterija od 4500mAh neće te razočarati. Kroz umjerenu upotrebu pametnog telefona izdržat će skoro dva dana, dok ćeš ju sa super brzim punjačem moći napuniti na 100% za samo 29 minuta.

Sve zaljubljenike u fotografiranje i hvatanja tog savršenog trenutka oduševit će 48MP primarna i 50MP ultra širokokutna kamera sa 2MP senzorom za crno-bijele fotke. Obzirom na suradnju sa brandom Hasselbald poboljšano je prilagođavanje boja i fotke ispadaju puno bolje u lošijim svjetlosnim uvjetima. Također, može se koristit i PRO način fotkanja kako bi samostalno podesio kameru i imao potpunu kontrolu kako želiš da ti fotka na kraju izgleda.

Ultra širokokutna kamera donosi vrlo dobre pejzažne fotografije s kojom je moguće uhvatiti dosta široki kut bez da se krajnji rezultat previše promjeni. Također, podržava snimanje 8K video zapisa, a prednja kamera donosi odličnih 16MP.

OnePlus 9 Pro – istinska konkuracija na tržištu

Riječ je o najelegantnijem pametnom telefonu, minimalističkog dizajna koji je OnePlus ikada izbacio na tržište. Stakleni dio sa prednje i stražnje strane, spaja se u metalni dio na pozadini mobitela, bez ikakvih rubova. Vrlo je kompaktan i dobro izbalansiran. OnePlus 9 Pro također je opremljen najnovijim procesorom na tržištu, Snapdragonom 888, sa 8 ili 12GB radne memorije za savršeno korisničko iskustvo. Sa svojom baterijom od 4500mAh izdržat će ti i više od jednog dana, a sa super brzim punjačem od 65W napunit ćeš ga za samo 45 minuta.

Zaslon je naravno priča za sebe, odličan 6,7“ OLED ekran sa razinom osvježenja koja može ići od 1Hz do 120Hz ovisno o tome što se trenutno na njemu nalazi. Bilo da gledaš film, seriju, igraš igrice ili scrolaš kroz omiljene sadržaje na društvenim mrežama ekran se prilagođava tvojim potrebama.

I kod ovog modela kamera je savršena, a prisutna je i suradnja sa Hasselbald brandom s kojim su se također poboljšale neke funkcije kamere kao što je poboljšanje boja na kameri. Odlično se ponaša i prilagođava različitim svjetlosnim uvjetima. OnePlus 9 Pro opremljen je 48MP glavnom kamerom sa Sonyevim senzorom, 50Mp ultra širokokutnom i telefoto kamerom sa 3.3x digitalnim zoomom. Noćni način radi vrlo dobro i rezultira vrlo kvalitetnim fotkama sa odličnim osvjetljenjem.

Želim novi OnePlus 9

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel