Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 03. kolovoz 2020.

Jedan od miljenika zaljubljenika u mobilnu telefoniju je zasigurno brand OnePlus! Iako smo svi bili oduševljeni prethodnicima ono što je OnePlus predstavio u Nord telefonu nas je sve ostavilo u čudu. 

Nadamo se da voliš kamere...

...jer OnePlus Nord ih ima 6! Četiri sa stražnje strane predstavlja "ukradena" kamera OnePlus 8 pametnog telefona, a to je 48 MP kamera s optičkom stabilizacijom slike. Ultra širokokutna kamera snima pod kutem od 119 stupnjeva, dok makro kamera i kamera sa senzorom dubine daju definiciju tvojim fotografijama. Uživaj u predivnim, čistim fotografijama i vrhunskim noćnim fotografijama bez šuma.

Selfie kamera dolazi u paru

Ne kažemo da ljepota ne dolazi iznutra, ali mi volimo da se vidi u svom punom sjaju. Upravo tome pomaže nam dvostruka selfie kamera koja se sastoji od širokokutne 8 MP kamere i 32 MP kamere sa Sony IMX616 senzorom. Napredno optimiziranje fotografije omogućava da su sva lica jasna i puna detalja!

Zaslon koji izaziva ovisnost

Ima nešto u tom 90 Hz zaslonu koji stvara ovisnost o kvalitetnom sadržaju! OnePlus Nord predstavlja ti fluidno skrolanje kroz sadržaj, responzivnost prilikom igranja igara i vrhunska kvaliteta prikaza filmova će te zarobiti. Zaslon se proteže od ruba do ruba, a jedino što možeš vidjeti na njemu je dvostruka selfie kamera koja ne smeta njegovoj preglednosti.

Oslobodi snagu Snapdragona!

OnePlus Nord pokreće Qualcomm® Snapdragon™ 765G 5G čipset s unaprijeđenom CPU brzinom i do 30% bržim grafičkim renderiranjem nego prethodnik. Znamo da ti je snaga bitna, pa je tu i 12GB radne memorije za pokretanje omiljenih aplikacija i multitasking.

 

Naruči OnePlus Nord

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel