Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. ožujak 2019.

Priča o Oneplus pametnim telefonima počela krajem 2013. godine, kada je koncept smartphonea već bio dobro razvijen i prihvaćen na tržištu. Ovaj brend mobitela imao je za cilj stvoriti kvalitetne i brze telefone koristeći se najvišim tehnoloških standardima. Kao što i njihov slogan kaže „Never Settle“ ili u prijevodu, nemoj se zadovoljiti prosječnim. 

Oneplus brend prezentira tek jedan do dva modela godišnje, a sve kako bi isporučio moćne modele po pristupačnim cijenama karakterističnim za tzv. „ubojice flagshipa“. Upravo tako rijetko prezentiranje novih uređaja i mali broj dostupnih modela za jedan brand, osigurao je mobitele koji zaista stoje iza svojih obećanja.

Oneplus 6T super brzo punjenje

Otključaj nevjerojatne brzine uz najnoviji Oneplus 6T

Oneplus 6T tek nedavno je ugledao svjetlo dana i već je apsolutno zavladao kritičarima i poznavateljima mobilne tehnologije, ali i kupcima koji su oduševljeni ovim mobitelom. 

Oneplus 6T opremljen je s trenutno najbržom tehnologijom senzora otiska prsta integriranog unutar zaslona. Upravo to osigurava korisnicima brz, intuitivan i prirodan način otključavanja mobitela. Osim toga, na ovaj način minimaliziran je i okvir. 

Brzinu, glatko korištenje i dugotrajnu bateriju omogućuje Qualcomm Snapdragon 845 procesor. Uz to OnePlus Fast Charge puni veliki kapacitet baterije od 3700 mAh za samo sat i 30 minuta. 

 

Oneplus kao neustrašivi smartphone poziva sve hrabre da mu se pridruže u filmskom spektaklu Us (Mi)

U filmu Us (Mi) čija se radnja odvija u sadašnjosti, na obalama Sjeverne Karoline, glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Nyong’o kao Adelaide Wilson. Adelaide i njezina obitelj odlučili su ljetne praznike provesti u idiličnoj vikendici u kojoj je ona provodila svoje ljetne praznike kao dijete.

Progonjena neobjašnjivom i nerazriješenom traumom iz svoje prošlosti i složenom nizom jezovitih slučajnosti, Adelaide osjeća kako je njezina paranoja sve veća dok postaje sve sigurnija da će nešto loše zadesiti njezinu obitelj.

Nakon napornog dana na plaži sa svojim prijateljima Tylerima (dobitnica nagrade Emmy -  Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Cali Sheldon, Noelle Sheldon), Adelaide i njezina obitelj (Winston Duke, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex) vraćaju se u svoju vikendicu. Kada padne mrak, Wilsonsi primjećuju siluetu od četiri osobe koje se drže za ruke dok stoje na prilazu. Us (Mi) suprostavlja običnu američku obitelj protiv zastrašujućeg i nevjerojatnog protivnika: samih sebe.

Ovaj film za najhrabrije u kina stiže 21.03.2019.

 

 

Oneplus 6T i pomno osmišljen dizajn koji oduzima dah

Dok je većina uređaja na tržištu odabrala „zub“, OnePlus 6T minimalizirao je prostor previđen za prednju kameru i postavio samo malu, tzv. suzu. Fantastično brz optički senzor otiska prsta koji je smješten odmah ispod zaslon pruža odlično i intuitivno korisničko iskustvo, a ne oduzima dodatan prostor ekranu. 

Oneplus 6T senzor otiska prsta ispod zaslona

OnePlus 6T dolazi s potpuno staklenim tijelom od 2.5D Corning® Gorilla® Glass 6 stakla, a veliki 6.41“ optički AMOLED zaslon proteže od ruba do ruba uređaja. Omjer zaslona 19.5:9 idealan je za gledanje omiljenih serija ili igranje igrica, a zahvaljujući posebnom anti-reflektivnom sloju nećete ga ispuštati iz ruke. 

Dvostruka kamera za najsitnije detalje

Oneplus 6T opremljen je s dvostrukom 20+16MP kamerom koja daje vrhunske rezultate, ali pravu moć kamere pokazuje se u uvjetima slabog osvjetljenja i noćnim fotografijama. 
 

 

Odaberi Oneplus 6T!

 


Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel