Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 02. kolovoz 2021.

Huawei predstavlja nove, senzacionalne bežične slušalice Huawei FreeBuds 4. Slušalice se pojavljuju u dvije boje: bijeloj te srebrnoj. Nalaze se u visokokvalitetnoj, okrugloj, silikonskoj kutiji koja štiti od različitih oblika oštećenja održavajući slušalice u odličnom stanju.

Vrhunsko iskustvo slušanja

Huawei FreeBuds 4 koriste prilagodljivu ,,ear-matching“ tehnologiju koja prepoznaje uho pojedinca te se prema njemu prilagođava, osiguravajući inteligentnan odabir načina poništavanja buke kako bi se postiglo optimalno smanjenje buke.

Zahvaljujući otvorenom dizajnu slušalica dolazi do ujednačenja tlaka zraka koje istovremeno nudi garanciju osluškivanja okolišnih zvukova, što pridonosi sigurnijem i ugodnijem iskustvu korištenja. Kutija u kojoj se nalaze, dizajnirana je da stane u svaki džep, stoga će te tvoja glazba stalno pratiti.

 

Vrhunski zvuk je temeljna značajka ovih slušalica. Naime, svaka je slušalica opremljena vlastitim motorom za stvaranje impresivno dubokog basa, dok LCP dinamički driver pruža vrhunsku kvalitetu zvuka. Frekvencijski raspon do 40 kHz omogućit će ti da iskusiš odličnu kvalitetu zvuka svojih omiljenih pjesama. Upravljaj slušalicama putem jednostavnih gesti koje su integrirane u obje slušalice.

Huawei FreeBuds 4 - generacija dugotrajnosti

Ako tražiš dugotrajnost i kvalitetu, Huawei FreeBuds 4 moraju biti tvoj prvi izbor. Ono što ih čini takvima je iznimno velika baterija od 410 mAh s kojom možeš slušati glazbu do 4 sata s jednim punjenjem. Također, jednom kada se spoje s mobitelom ne moraš ih više povezivati, budući da se same automatski povezuju čim otvoriš kutijicu sljedeći put.

Ali to nije sve...

Samo za najbrže uz kupnju novih Huawei FreeBuds 4, na poklon dajemo Huawei Band 6 pametnu narukvicu! Požuri jer ponuda traje do 16.8.2021. ili do isteka zaliha.

 

Želim Huawei FreeBuds 4!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel