Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. travanj 2020.

Ovih dana bitno nam je da smo zajedno. Kada nismo u mogućnosti vidjeti članove obitelji bilo bi super da ih čujemo.  Za generaciju koja nije navikla na tehnologiju ili za vječne nostalgičare donosimo najbolje od mobitela na tipke.

Alcatel OT-2019G - za klasičare!

Mobitel koji obilježavaju velike i pregledne tipke koje će olakšati biranje brojeva. S Alcatel OT-2019G telefonom više nema potrebe za traženjem mobitela po kući jer ima bazu koja osigurava da je baterija uvijek puna. Baterija kapaciteta 970 mAh traje i do 350 sati u statusu na čekanju, a mobitel je opremljen i kamerom od 2 MP koja ti daje mogućnost da zabilježiš bitne trenutke te SOS tipkom na stražnjoj strani!

Kupi Alcatel OT-2019G!

 

Panasonic KX-TU456 - za nostalgičare!

Jedan od omiljenih oblika telefona se vratio - preklopni mobitel! Jedan od najboljih predstavnika ovog dizajna je Panasonic KX-TU456, mobitel koji je elegantan i pregledan. Integrirana kamera i mogućnost povezivanja bluetoothom su također dostupni, a s prednja strane na zaslonu prikazuju se pristigle poruke i pozivi. Prednost mu je baterija koja može podnijeti do 5 sati neprekidnog razgovora te kompaktnost zbog koje je savršen za sve koji vole da im telefon stane u džep!

Kupi Panasonic KX-TU456!

 

Nokia 3310 (2017) Dual SIM - za mlade u duši!

Mobitel koji smo svi obožavali se vratio u boljem i modernijm izdanju. Nokia 3310 (2017) predstavlja nam novi zaobljeni dizajn tijela te polarizirani LCD zaslon. Njezin glavni atribut i dalje je baterija i to baterija koja traje do nevjerojatnih 31 dan u statusu čekanja i daje čak 22h razgovora! Ovaj klasik ima i ugrađenu 2 MP kameru za fotografiranje, a ako se pitate da, tu je i legendarna Zmijica za sve slobodne trenutke!

 

Kupi Nokiu 3310 (2017) 

CAT® B26 Dual SIM - za avanturiste

Ako si uvijek za avanturu, ali ipak voliš klasične telefone tu je CAT B26! Ovaj robusni telefon ima IP68 certifikat što znači da je vodootporan te može izdržati ekstremne temperature od -22°C do 55°C do 4 sata. Ovaj maleni mobitel težak je svega 150 g, a ima 2,4" zaslon u boji i mogućnost korištenja dvije SIM kartice istovremeno. Baterija mu ima kapacitet 1500 mAh i daje do 13 h konstantnog razgovora.

Kupi CAT® B26

Mobiteli na tipke - za svakoga

Ako se nisi pronašao/pronašla u niti jednom opisu nemoj očajavati. Nudimo ti mnoštvo drugih telefona na tipke koji će biti savršeni za tebe. Pogledaj našu ponudu i obećavamo da ćeš isključiti svoj stari telefon i zamjeniti ga modernim klasikom.

Pogledaj ponudu telefona na tipke

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel