Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. siječanj 2023.
Petak 13. je dan koji je poznat po tome što je pomalo sablasan, ali mi smo spremni to promijeniti! Vrijeme je da ovaj „nesretni“ da pretvorite u najbolji dan u godini za ljubitelje mobilnih telefona i tehnologije. Tako je, u tijeku su super popusti koje ne želite propustiti. Uz toliko dostupnih opcija na mobis.hr webshopu možda će vam se biti teško odlučiti što kupiti. Mi vam donosimo listu od 13 top uređaja na popustu koji će vas sigurno oduševiti.

1. Apple iPhone 13

iPhone 13 ima naprednu tehnologiju kamere koja može snimiti zapanjujuće slike u uvjetima slabog osvjetljenja. Trenutno je aktualna akcija na iPhone uređaje, dok se iPhone 13 nalazi na 11% popusta.

2. Samsung Galaxy A04S 

Galaxy A04s zasigurno će biti izvrstan izbor za one koji traže pristupačan pametni telefon, ali pun značajki. Nalazi se na super popustu od čak 20% pa iskoristi ponudu dok je još aktualna.

Izvor. Pinterest.com

3. Google Pixel 7

Fantastičan Google Pixel 7 dizajniran je sa 100% ekološki prihvatljivim recikliranim materijalima i elegantnim aluminijskim završtekom. Nevjerojatno izdrživ, nevjerojatno fantastičan i sada na nevjerojatno dobrom popustu! Iskoristi priliku i provjeri ponudu.

4. Google Pixel 6A

„Mlađi brat“ iz Pixel obitelji je jednako moćan i pouzdan. Ukloni nepotrebne distrakcije s fotografije i učini iskustvo fotografiranja još boljim i zabavnijim. Trenutno se nalazi na -28%!

5. Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Prepusti se mogućnostima i užitku četverostruke kamere i prekrasnom zaslonu novih Xiaomi Redmi Note 11 Pro uređaja koji se nalaze na -11%.

Izvor: Xiaomi.com

6. Samsung Galaxy Z Flip 4

Osjeti moć i stil koji dolazi s novim Samsung Galaxy Z Flip 4 preklopnim pametnim telefonom koji će te nadahnuti s vrhunskom kombinacijom novih inovacijama.

Izvor: Pinterest.com

7. Samsung Galaxy S22

Ako voliš fotografirati, igranja igara ili tehnološkim inovacijama, Samsung Galaxy S22 je mobitel za tebe. Uz uštedu od 20%, dobit ćeš sve što trebaš u jednom mobitelu.

Izvor: Samsung.com

8. Samsung Galaxy S22+

Mobitel koji ne samo da krije odlične specifikacije, već krije i odličan popust. Provjeri ponudu na našem webshopu.

9. Xiaomi Mi Electric Toothbrush T700

Električne četkice su postala velika senzacija u svijetu, a malo tko ih još uvijek nema. Podigni svoju higijenu zubi na vrhunsku razinu  i iskoristi popust od 15%.

Izvor: Xiaomi.com

10. Xiaomi Buds 3 bežične slušalice

Ako ti smeta buka, oduševit će te Xiaomi Buds 3 bežične slušalice sa ultimativnom tehnologijom uz 15% popusta!

Izvor: Xiaomi.com

11. Xiaomi Mi 2K Gaming monitor 27“

Utoni u nove razine igranja uz monitor koji će zaštiti tvoje oči i moći ćeš na njemu raditi satima. Sada se nalazi na super sniženju od -15%.

Izvor: Xiaomi.com

12. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2

Usisavanje ti, uz ovaj robotski uređaj, više neće predstavljati muku. Uključi ga preko aplikacije čak i kada nisi doma i neka te stan dočeka uredan!

13. Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1800P

Nova razina sigurnosti čeka te uz nadzornu kameru Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Cameru. Udaljenost noćnog vida od čak 7m, jasno prikazuje vanjsko okruženje noću, a popust od 20% valja iskoristiti.

Izvor: Xiaomi.com

Dakle, ne dopustite da vas petak 13. razočara. Umjesto toga, pripremite se i uštedite na svim svojim omiljenim proizvodima. A dobra vijest za kraj je da vaš novčanik neće podnijeti toliki udarac. Uz toliko akcija, sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašim potrebama, proračunu i vašem srcu ljubitelja tehnologije.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel