Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. ožujak 2021.

Stigao nam je najsnažniji Poco model do sada – Poco F3. Donosi trostruku stražnju kameru, bateriju koja će bez problema izdržati i do dva dana, razinu osvježenja zaslona od 120Hz uz još puno odličnih specifikacija i cijenom pristupačnijom nego ikada. Što smo sve saznali pročitaj u nastavku.

Zaslon stvoren za streamanje i igranje igrica

Opremljen je 6.67“ AMOLED zaslonom sa razinom osvježenja od 120Hz, rezolucije 1080p+ što će ti pružiti vrhunsko korisničko iskustvo u gledanju omiljenih filmova, serija, igranju igrica ili scrolanju. Kroz različite sadržaje prolazit ćeš glatko, bez ikakvih smetnji, dok će svjetlina zaslona biti odlična i u uvjetima slabijeg osvjetljenja. Također, kvaliteta zvuka će te oduševiti obzirom da je ovo prvi Poco pametni telefon koji je opremljen Dolby Atmos tehnologijom zvuka.

Poco F3 izuzetno je lagan, elegantan uređaj i zaštićen je Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom s prednje i stražnje strane. Dolazi u tri boje, crnoj, bijeloj i plavoj boji.

Vrhunski set kamera uz dugotrajnu bateriju

Odlični postav tri stražnje kamere rezultirat će fenomenalnim fotkama i video snimkama. Poco F3 dolazi sa primarnom 48MP kamerom, ultra širokokutnom 8MP od 119° i telemakro kamerom od 5MP koja podržava autofokus od 3 do 7 cm. Odlična prednja kamera od 20MP rezultirat će fenomenalnim selfijima, pa i u noćnim uvjetima.

Memorijska konfiguracija od 6 GB radne memorije i 128 GB interne sigurno će ti biti i više nego dovoljna za glatko i brzo obavljanje svih zadataka i pohranu željenih podataka i sadržaja. Radna memorija savršeno je uparena sa moćnim Snapdragon 870 procesorom te podržava tehnologiju za bolje hlađenje. Također zadovoljava sva mjerila što se tiče povezivosti za 5G povezivanje i podržava WiFi 6.

Baterija od 4520mAh može ti potrajati i do dva dana bez punjenja, podržava tehnologiju brzog punjenja i može se napuniti punjačem od 33W koji se nalazi u kutiji do 100% u samo 52 minute.

Želim novi Poco F3

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (2)
Josip 28.03.2021.
Poštovani, Koja je očekivana cijena te kada vam dolazi u prodaju? Hvala!
Odgovori
Marina 13.04.2021.
Pozdrav Josipe, Nažalost još ne znamo kada nam uređaj dolazi i koja će mu biti cijena. Za sve novosti pratite našu web stranicu ili se možete pretplatiti na newsletter gdje ćemo također objaviti sve novosti. Lijep pozdrav, mobis.hr tim

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel