Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. svibanj 2021.

Iz tvrtke POCO lansiran je novi pametni telefon, Poco M3 Pro 5G kojeg opisuju kao mobitel sa više brzine, više mogućnosti i zapravo više svega. Na službenom predstavljaju istaknuli su kako su do sada isporučili 17 milijuna uređaja od 2018. godine, pa tako ne sumnjamo da će i ovaj uređaj pronaći svoje mjesto na tržištu i oduševiti sve korisnike. Što smo saznali na predstavljanju saznaj u nastavku.

Potpuno nova razina brzine

Opremljen je vodećim MediaTek Dimensity 700 5G procesorom sa 7nm procesnom tehnologijom kojom su inače opremljeni flagship modeli pametnih telefona. Iz tvrtke POCO tvrde da će osigurati 20% bolje performanse i 40% bolju efikasnost uređaja. Također, po prvi puta se koristi ova vrsta procesora, a uz veliku brzinu troši malo energije uz štednju baterije. Uz ovu poboljšanu tehnologiju bez ikakvih problema učitat će i grafički zahtjevnije igrice ili video datoteke.

Poco M3 Pro 5G pružit će ti odlično korisničko iskustvo, igranja igrica, gledanja filmova ili skrolanja po omiljenim sadržajima, zahvaljujući savršeno glatkom zaslonu od 90Hz koji će se automatski prilagoditi na 50Hz za vrijeme surfanja ili 60Hz za videoigre.  Opremljen je 6,5“ FHD+ DotDisplay zaslonom koji je zaštićen Gorilla Glass staklom. Slike na ovom zaslonu vrlo su jasne što se tiče razlučivnosti, a dolazi sa dvostrukim senzorima za osvjetljenje sa prednje i stražnje strane za 360° efekt.

Potakni svoju fotografsku kreativnost

Uz trostruku kameru kojom je opremljen Poco M3 Pro 5G poželjet ćeš stvarati još više i još bolje. Primarnom 48MP fotografije će ti biti jasne, pune detalja i savršeno točnih boja, uz senzor dubine od 2MP portreti će doći do izražaja, dok ćeš sa makro kamerom od 2MP uhvatiti najsitnije detalje. Za kreiranje nevjerojatnih sadržaja i fotki uz noćni način tu je i popularni time-lapse način snimanja.

Uz više brzine, dizajna, kreativnosti dolazi i više baterije. Pametni telefon opremljen je velikom 5000mAh baterijom koja podržava 18W brzo punjenje, a može izdržati čak više od 2 dana, što naravno ovisi o samoj učestalosti korištenja pametnog telefona.

Nenadmašan dizajn

Poco M3 Pro 5G dolazi u 3 različite boje, njihovoj dobro poznatoj POCO žutoj, crnoj i plavoj boji. Sa stražnje strane opremljen je 3D ergonomskim, zakrivljenim dizajnom i sjajnom završnom obradom. Vrlo je elegantan i jednostavan, a teži svega 190 grama. Opremljen je 3.5 mm utorom za slušalice, IR blasterom, NFC opcijom, podržava Dual-sim, dok mi je screen to body omjer fenomenalnih 91%. Dolazi u dvije memorijske konfiguracije, 4GB+64GB i 6GB+128GB.

Pogledaj super ponudu POCO pametnih telefona

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel