Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 24. ožujak 2021.

Uz predstavljeni Poco F3, stigao je još jedan novi model – Poco X3 Pro. Impresivan uređaj, vrhunskih specifikacija donosi sve ono što ti treba u mobitelu, pa i više od toga.

Dobro prepoznatljiv dizajn

Vrlo sličan svom prethodniku Poco X3 NFC-u, sa stražnje strane ima četverostruku kameru, poredane u X formaciju. Također, dizajn je poboljšan sa reflektirajućom trakom u sredini i metalnom teksturom na bočnim stranama pametnog telefona. Zaštićen je Gorilla Glass 6 zaštitnim staklom sa prednje strane, opremljen certifikatom IP53 za zaštitu od prašine i prskanja vodom. Dostupan je u tri boje, crna, plava i brončana.

S prednje strane nalazi se veliki 6.67“ LCD FullHD+ zaslon sa razinom osvježenja od 120Hz za fluidno scrolanje i lagano prilagođavanje različitim sadržajima koje gledaš. Zahvaljujući 240Hz stopi osvježenja na dodir, igranje video igrica podići će se na sasvim novu razinu, zaslon će ti omogućiti bolju i pojačanu povratnu informaciju i osjetljivost kod igranja.

Za najbolji mogući zvuk pobrinut će se dvostruki zvučnici bez obzira igraš li igrice, slušaš glazbu ili gledaš filmove.

Kamera spremna za najbolje fotke

Sa stražnje strane Poco X3 Pro dolazi sa četverostrukom kamerom, 48MP primarnom, 8MP ultra širokokutnom, 2MP portretnom i 2MP makro kamerom. Sve su opremljene AI inteligentom tehnologijom zbog kojeg će ti fotke biti odlične kvalitete, izraženih boja i vrlo oštre i jasne. Odličan feature je i Dual Video, s kojim možeš u isto vrijeme snimati sa prednjom i stražnjom kamerom što će rezultirati kreativnim video zapisima.

S noćnim načinom tvoje fotke itekako će doći do izražaja, bilo da koristiš primarnu ili ultra širokokutnu kameru. Također, oduševi se kvalitetom selfija i portretnih fotki u uvjetima slabijeg osvjetljenja jer i tu uskače odlična noćna kamera.

Procesor koji te neće razočarati

Opremljen je Qualcomm Snapdragon 860 procesorom koji te neće razočarati bilo da igraš igrice, gledaš filmove ili prolaziš kroz različite sadržaje istovremeno. Učitavanje igrica ili aplikacija je stvar prošlosti, jer s ovim moćnim procesorom ništa nećeš morati čekati. Također, održava jednake vrhunske performanse i kod intenzivnih video igara, obzirom da je opremljen odličnom tehnologijom hlađenja, kako u niti jednom trenutku ne bi imao problema.

Uz 5160 mAh bateriju neće biti potrebe za prekidanjem bilo čega. Donosi ti 11 sati igranja igrica, 18 sati streamanja i 110 sati slušanja glazbe. Poco X3 Pro napunit ćeš za čas uz 33W brzo punjenje, za malo manje od sat vremena baterija je ponovno na 100%.

Želim ovaj odličan model

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel