Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 29. svibanj 2018.

Novi fantastični pametni telefon Samsung Galaxy A6 u ovoj vrhunskoj akciji dolazi s gratis osiguranjem za lom ekrana u trajanju od 1 godine. Akcija traje do 5.6.2018. ili do isteka zaliha! 

Samsung Galaxy A6

Kako do osiguranja? 

Novi Samsung Galaxy A6 donosi ti fantastični beskrajni super AMOLED zaslon s nevjerojatnim kontrastom i živim bojama širokog raspona. 

Kako bi svoj novi pametni telefon mogao koristiti bez ograničenja i straha od oštećenja, mobis.hr poklanja ti osiguranje zaslona za lom ekrana u trajanju od 1 godine.  

Proširi vidike i doživi nevjerojatnu jasnoću i oštrije slike. Bez ograničenja! 

Požuri, trajanje akcije je ograničeno! 

Ova vrhunska akcija traje do 5.6.2018. ili do isteka zaliha! Nemoj propustiti priliku i ostati bez svog osiguranja. Sve uvjete osiguranja možeš pronaći na linku. 

Zašto je Samsung Galaxy A6 tvoj novi mobitel?

Uz velik i pregledan 18,5:9 zaslon, veličine 5.6“ i širokim super AMOLED zaslon uživat ćeš u zadivljujućem iskustvu gledanja omiljenih sadržaja. 

Tako sigurno neće skidati pogled sa slika snimljenih s odličnom kamerom uz pomoć bljeskalice u tri razine svjetlosti za bilo koje vremenske i svjetlosne uvjete. 

Samsung Galaxy A6 dolazi s kamerom od 16 MP s još bržim i širim otvorom blende koji osigurava još  više svjetlosti i kvalitetne snimke čak i prilikom slabog osvjetljenja. 

Iskoristi i simpatične AR naljepnice i dodaj novu dimenziju svojim fotografijama. 

Otključavanje uređaja skeniranjem lica

Mogućnost koja je do sada većinom bila dostupna za premium uređaje dostupna je i za Samsung Galaxy A6

Samsung_Galaxy_A6

Osim toga, dostupan je i klasičan način otključavanja skeniranjem otiska prsta koji uz to služi za prijavu i odjavu iz aplikacija 

Uz to Samsungova zaštićena mapa kreirana je po najvišim standardima za zaštitu i stvaranje šifriranog mjesta za pohranu sadržaja poput važnih dokumenata, fotografija i zvukovnih datoteka. 

Zašto imati samo jedan Messenger račun kad možeš imati dva?

Odvoji privatno i poslovno! Iskoristi mogućnost dvostruke razmjene poruka s dva različita računa za dopisivanje na društvenim mrežama ili aplikacijama za slanje poruka

 

Kupi Samsung Galaxy A6 danas! 

 


 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel