Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 29. svibanj 2018.

Novi fantastični pametni telefon Samsung Galaxy A6 u ovoj vrhunskoj akciji dolazi s gratis osiguranjem za lom ekrana u trajanju od 1 godine. Akcija traje do 5.6.2018. ili do isteka zaliha! 

Samsung Galaxy A6

Kako do osiguranja? 

Novi Samsung Galaxy A6 donosi ti fantastični beskrajni super AMOLED zaslon s nevjerojatnim kontrastom i živim bojama širokog raspona. 

Kako bi svoj novi pametni telefon mogao koristiti bez ograničenja i straha od oštećenja, mobis.hr poklanja ti osiguranje zaslona za lom ekrana u trajanju od 1 godine.  

Proširi vidike i doživi nevjerojatnu jasnoću i oštrije slike. Bez ograničenja! 

Požuri, trajanje akcije je ograničeno! 

Ova vrhunska akcija traje do 5.6.2018. ili do isteka zaliha! Nemoj propustiti priliku i ostati bez svog osiguranja. Sve uvjete osiguranja možeš pronaći na linku. 

Zašto je Samsung Galaxy A6 tvoj novi mobitel?

Uz velik i pregledan 18,5:9 zaslon, veličine 5.6“ i širokim super AMOLED zaslon uživat ćeš u zadivljujućem iskustvu gledanja omiljenih sadržaja. 

Tako sigurno neće skidati pogled sa slika snimljenih s odličnom kamerom uz pomoć bljeskalice u tri razine svjetlosti za bilo koje vremenske i svjetlosne uvjete. 

Samsung Galaxy A6 dolazi s kamerom od 16 MP s još bržim i širim otvorom blende koji osigurava još  više svjetlosti i kvalitetne snimke čak i prilikom slabog osvjetljenja. 

Iskoristi i simpatične AR naljepnice i dodaj novu dimenziju svojim fotografijama. 

Otključavanje uređaja skeniranjem lica

Mogućnost koja je do sada većinom bila dostupna za premium uređaje dostupna je i za Samsung Galaxy A6

Samsung_Galaxy_A6

Osim toga, dostupan je i klasičan način otključavanja skeniranjem otiska prsta koji uz to služi za prijavu i odjavu iz aplikacija 

Uz to Samsungova zaštićena mapa kreirana je po najvišim standardima za zaštitu i stvaranje šifriranog mjesta za pohranu sadržaja poput važnih dokumenata, fotografija i zvukovnih datoteka. 

Zašto imati samo jedan Messenger račun kad možeš imati dva?

Odvoji privatno i poslovno! Iskoristi mogućnost dvostruke razmjene poruka s dva različita računa za dopisivanje na društvenim mrežama ili aplikacijama za slanje poruka

 

Kupi Samsung Galaxy A6 danas! 

 


 

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.