Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. prosinac 2017.

Pravila nagradnog natječaja ''Entrio i mobis.hr nagrađuju! Osvoji Alcatel Pixi 4 5“!''

1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom ''Entrio i mobis.hr nagrađuju! Osvoji Alcatel PIXI 4 5“!'' je Entrio tehnologije d.o.o., Ul. grada Vukovara 237c, 10 000 Zagreb, OIB: HR-30513194761.

2. Trajanje

Natječaj započinje 14.12.2017. u 10:00, a traje do 27.12.2017. u 23:59.

3. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetni sudionici polažu pravo sudjelovanja u skladu sa zakonom.

Ukoliko je dobitnik nagrade dijete ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika (rodnog lista djeteta), obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika uz pravovaljanu identifikaciju ove osobe (osobna iskaznica ili putovnica) ili njihova pisana suglasnost sa ovjerenim potpisom kod bilježnika.

4. Tijek i pravila natječaja

U razdoblju od 14.12. do 27.12.2017. sudionici se mogu prijaviti odgovaranjem na dva pitanja, jednim kreativnim odgovorom i svojim podacima koje se unose u obrazac na mobis.hr stranici. Sudionici u obrazac unose svoje podatke, ime i prezime te e-mail adresu. 

Tri sudionika s najkreativnijim odgovorom osvojit će jedan od tri atraktivna pametna telefona Alcatel PIXI 4 5“. Stručni sud će temeljem kreativnog odgovora, odabrati tri dobitnika te ih nagraditi s pametnim telefonom.

Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost niti za bilo koju drugu nagradu, ali je prenosiva. 

5. Rezultati natječaja

Imena dobitnika bit će objavljena od strane Organizatora po završetku nagradnog natječaja ''Entrio i mobis.hr nagrađuju! Osvoji Alcatel PIXI 4 5“!'' najkasnije do 29.12.2017. putem društvenih mreža i webstranice Entrio te mobis.hr stranici.

6. Nagrade

Nagrade su tri pametna telefona Alcatel PIXI 4 5“.

Dobitnik/ca bit će naknadno obaviješteni od strane Organizatora o načinu preuzimanja nagrade na email adresu navedenu u prijavi. Ako dobitnik ne odgovori u roku od 14 dana na obavijest, nagradu neće moći realizirati.

7. Izuzimanje Facebook društvene mreže

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici Facebook društvene mreže. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira igru ili natječaj.

Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja ili igre te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

8. Zaštita osobnih podataka

Sudjelovanjem u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži koriste za marketinške i promotivne svrhe te u objavama i člancima vezano za obavijesti o rezultatima natječaja. Za sva pitanja vezano za zaštitu osobnih podataka, možete nas kontaktirati ovdje. Sudionici natječaja prihvaćaju da će se podaci koristiti i za promotivne svrhe tvrtki Entrio tehnologije d.o.o. i Mobis electronic d.o.o. 

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, prezime i slika mogu koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

9. Pogrešne ili neregularne prijave

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima pravo na naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. Organizator ne može biti odgovoran ako nagradu nije moguće dostaviti iz razloga njegova utjecaja, a posebno u slučaju pogrešno prijavljenih podataka.

10. Završne odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju službena pravila nagradnog natječaja samom prijavom za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator ima pravo prekinuti ili promijeniti natječaj u bilo kojem trenutku bez prethodne najava i bez posebnog obrazloženja.

Organizator ima pravo ukloniti svaki sadržaj koji je uvredljiv na nacionalnoj, rasnoj, vjerskoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Svi eventualni sporovi pokušati će se riješiti sporazumno.

U slučaju da spor između sudionika nagradnog natječaja i Organizatora odgovoran je Trgovački sud u Zagrebu.

Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja te tijekom sudjelovanja u istom.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel