Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 18. rujan 2020.

Huawei Watch Fit pametni sat je pravi hit koji od danas možeš kupiti na mobis.hr. Bilo da naporno treniraš ili jednostavno želiš imati kontrolu nad svojim pametnim telefonom u bilo kojem trenutku onda je Huawei Watch Fit pravi izbor za tebe. Pročitaj naš blog i saznaj sve o ovom lijepom i povoljnom Huawei Watch Fit pametnom satu.

Huawei Watch Fit dolazi sa prekrasnim AMOLED zaslonom pravokutnika od 1,64'' inča i rezolucijom 280 x 456 HD koje pruža jasno i široko iskustvo gledanja. Ovaj lagan, udoban i sadržajan pametni sat ima senzore ambijentalnog svjetla, a tu je i automatsko kontroliranje svjetline ekrana.

Nevjerovatno tanak i lagan Huawei Watch Fit nadograđen je baterijom od samo 21 gram, što je savršeno za tvog novog „privatnog trenera“. Sadržavajući arhitekturu dvostrukog čipa i algoritme za uštedu energije ovaj sat može trajati 10 dana. Posjeduje tehnologiju brzog punjenja što može podržati cjelodnevno korištenje sa 5-minutnim punjenjem.

Ovaj lijepo dizajnirani sat ima Huawei TruSeen 4.0 tehnologiju praćenja otkucaja srca. Huawei Watch Fit može točno pratiti tvoj puls tijekom dana i kad spavate.

Pružajući pravovremene podsjetnike za SMS poruke, dolazne pozive, kalendarske događaje i druge aplikacije na društvenim mrežama, HUAWEI WATCH FIT omogućuje ti da više ne propuštaš nijednu važnu stvar.

Odaberi Huawei Watch Fit

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel