Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 08. rujan 2020.

Ovih dana slušamo o prelasku na DVB-T2 signal i svi pokušavamo shvatiti što se to točno mijenja i kako će to utjecati na naše slobodno vrijeme. mobis.hr donosi ti odgovore na osnovna pitanja i naravno riješenje tvojih problema :)

DVB-T2 signal

DVB-T2 je standard koji predstavlja drugu generaciju sustava digitalne zemaljske televizije te donosi povećanje kapaciteta u odnosu na DVB-T standard. Maksimalni kapacitet u DVB-T sustavu iznosi 31.66 Mbit/s, a u DVB-T2 sustavu 50.34 Mbit/s.

Da biste mogli primati novi DVB-T2 signal i nastaviti gledati zemaljske TV programe, morate imati TV prijamnik koji podržava DVB-T2 s HEVC/H.265 sažimanjem ili digitalni prijamnik spojen na vaš TV uređaj.

Da li je prijelaz na DVB-T2 važan za korisnike kabelske, satelitske ili IPTV usluge?

Ako ste korisnik neke od naplatne kabelske, satelitske ili IPTV usluge tada prijelaz na DVB-T2 ne utječe na vas. Ne morate poduzimati ništa, vaša usluga se zbog toga ne mijenja.

Ukoliko želite biti sigurni da možete gledati zemaljske TV programe u slučaju prekida kabelske ili IPTV usluge, provjerite da li je vaš uređaj OIV certificiran za DVB-T2/HEVC i podesite prijam DVB-T2 signala.

Televizori u ponudi mobis.hr

Svi televizori koji se nalaze u našoj ponudi podržavaju DBV-T2 signal. Možeš birati između Xiaomi i Samsung branda te mnoštva drugih specifikacija i veličina. Nemoj dopustiti da te promjene uhvate nespremnog / nespremnu i nemoj ostati bez signala

 

Želim novi televizor!

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.