Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. ožujak 2023.

Nedavno je svijetom zavladala senzacija fotoaparata koji imaju mogućnost instant ispisa fotografija, a Xiaomi je osmislio takav uređaj samo za mobitel. Riječ je o novom proizvodu koji je savršen za sve koji vole fotografirati i ispisivati visokokvalitetne fotografije. Upoznajte Xiaomi Mi Portable Photo Printer.

Uređaj za ispis fotografija putem mobitela

Xiaomi Mi Portable Photo Printer savršen je uređaj za brzo i jednostavno ispisivanje vaših fotografija. Pisač se povezuje s vašim pametnim telefonom putem Bluetootha, što olakšava odabir i ispis vaših fotografija. Pisač je također prenosiv, što ga čini savršenim za ponijeti sa sobom na putovanja ili događaje na kojima želite ispisati fotografije na licu mjesta.

Xiaomi Mi Portable Photo Printer

Xiaomi Mi Portable Photo Printer, izvor: Xiaomi.com

Aplikacija za uređivanje fotografije

Jedna od izvrsnih značajki ovog foto pisača je aplikacija Mi Home koja dolazi s njim. Aplikacija je jednostavna za korištenje i omogućuje vam uređivanje fotografija prije ispisa. Svojim fotografijama možete dodati filtre, obrube, pa čak i tekst kako biste ih dodatno prilagodili. Aplikacija vam također omogućuje povezivanje s vašim računima na društvenim mrežama, što olakšava ispis vaših omiljenih Instagram ili Facebook fotografija.

Ispišite do 100 fotografija

Sam pisač je kompaktan i lagan, što ga čini lakim za nošenje sa sobom. Trajanje baterije također je impresivno - omogućuje ispis do 100 fotografija s jednim punjenjem.  Pisač koristi naprednu tehnologiju sublimacije boje za izradu fotografija živih boja, oštrih detalja i sjajnog završetka. Svaki ispis je veličine 3 x 4 inča, što ga čini savršenim za izlaganje na zidu, stavljanje u foto album ili darivanje svojim najmilijima.

Kompatibilan sa svim uređajima

Pisač je kompatibilan s iOS i Android uređajima, što ga čini jednostavnim za korištenje sa širokim rasponom pametnih telefona.

Dodatan papir za 20 listova – počni ispisivati svoje uspomene odmah

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Paper savršen je dodatak kolekciji svakog foto entuzijasta. Papir je također visoke kvalitete, osiguravajući da vaše fotografije izgledaju jasno i oštro. Papir dolazi u pakiranju od 20 listova, tako da imate dovoljno za ispis nekoliko fotografija ili čak izradu malog albuma.

Izvor: Xiaomi.com

Sve u svemu, Xiaomi Mi Portable Photo Printer sjajan je dodatak kolekciji svakog foto entuzijasta. Visokokvalitetni papir i pisač jednostavan za korištenje olakšavaju ispis vaših omiljenih fotografija i omogućavaju vam da stvorite opipljive uspomene za svoje omiljene događaje. Proizvod pronađite na našem webshopu. 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel