Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 09. lipanj 2020.

Kupi jedan od vrhunskih Samsung uređaja i dobivaš popust za kupnju u Sport Visionu! Uživaj u najaktivnijem godišnjem dobu uz svoj novi Samsung pametni telefon te poklon bon do 1000 kuna u svim Sport Vision, Buzz i Extra Sports poslovnicama. Ponuda vrijedi i za onlinu kupovinu na web stranicama sportvision.hrextrasports.hr i buzzsneakers.com

Koliko traje akcija?

Promotivna akcija traje od 8. lipnja 2020. do 28. lipnja 2020. godine zaključno s tim datumom ili do isteka zaliha Samsung Galaxy uređaja predviđenih za akciju.

Na koje uređaje vrijedi akcija?

Nudimo ti dvije opcije. Ukoliko se odlučiš za Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Note10, Note10+, Fold ili Z Flip uz koje dobivaš popust u vrijednosti od 1000 kn, dok za Galaxy A41, A51 i A71 uređaje dobivaš popust u vrijednosti od 300 kn za kupnju odjeće, obuće i sportske opreme. 

Galaxy S20 i Galaxy Note 10 serija

Galaxy S20 serija nudi ti vrhunske uređaje s neodoljivom kamerom koja oduševljava. Snimaj 8K video ili fotografija s kamerama rezolucije 64 do 108 MP. Galaxy Note 10 seriju predstavljaju Galaxy Note10 i Note10+ uređaji koji objedinjuju tvoje potrebe u jednom uređaju. Želiš računalo, igraću konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku? Biraj Note 10 seriju!

 

Novi članovi Samsung A serije - A41, A51 i A71

Samsung Galaxy A serija predstavlja optimalnu kombinaciju kamere, velikog zaslona i baterije koja traje cijeli dan. Vrhunska kombinacija privlači sve više korisnika jer njihova kompaktnost i moderan dizajn privlače mlađe korisnike kao i iskusne koji cijene Samsung kvalitetu.

Kako ostvariti popust?

Nakon kupnje jednog od gore spomenutih uređaja izvrši registraciju u Samsung Members aplikaciji, najkasnije do 5. srpnja 2020.

Da bi se registrirao/registrirala potrebno je:

1. Pokrenuti Samsung Members aplikaciju i kliknuti na Pogodnosti/Benefits gdje ćeš naći prozor Registriraj se

2. Popuni obrazac od 4 koraka i slijedi upute

3. Nakon toga dobivaš potvrdu da je uređaj registriran. I spreman/na si za kupnju!

 

Želim sudjelovat u promociji!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel