Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. travanj 2021.

Xiaomi je dobio još tri nova člana pametnih telefona, Mi 11i, Mi 11 Ultra i Mi 11 Lite 5G. Službeno su predstavljeni na velikom događaju, a što smo u njima saznali pročitaj u nastavku.

Xiaomi Mi 11i

Predstavlja se kao uređaj iz Xiaomija sa najboljim sa ravnim zaslonom do sada. Čini ga 6.67“ AMOLED zaslon, sa razinom osvježenja od 120Hz uz zavidan spektar boja. Sam uređaj krasi kvalitetno staklo debljine samo 7.8 mm i Gorilla Glass 6 zaštita. Pokreće ga moćan Snapdragon 888 procesor koji nudi bolje performanse dok istovremeno troši manje energije, ali i dalje pruža nevjerojatno brzo i pouzdano korisničko iskustvo. Procesor je uparen sa 8GB radne memorije i 128/256GB interne memorije.

Tu je i odlična trostruka kamera za profesionalne fotke, koju čini 108MP ultra širokokutna, 8MP širokokutna kamera i 5MP telemakro senzor. Kamera je fantastična u uvjetima slabijeg osvjetljenja i producirat će fotke sa nevjerojatnim detaljima, oštrinom i jačinom boja. Prednja kamera od 20MP rezultirat će odličnim selfijima i portretima, dok ćeš sa zabavnim filmskim efektima kreirati remek djela. Otkrij, noćni time lapse način, magic zoom, time freeze, slow shutter, freeze frame video ili parallel world i oduševi se.

Uz 4520mAh bateriju nećeš se morati brinuti koliko će ti Xiaomi Mi11i izdržati, trajat će i dulje od jednog dana, a uz 33W super brzo punjenje napunit će se na 100% za samo 52 minute.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Ultimativni pametni telefon iz Xiaomija gdje je teško odabrati koja mu je najveća prednost. Prvo što vrijedi spomenuti je njegova fenomenalna kamera koja se sastoji od 50MP glavnog i 48MP širokokutnog senzora i 48MP telefoto leće u periskopskom stilu 120x digitalnim zoom-om i 10x optičkim zoom-om. Uz to sve na stražnoj strani, uz kamere, nalazi se i mali 1.1“ AMOLED zaslon kako bi i stražnju kameru mogao koristiti za selfije.

Baterija od 5000mAh je drugi najbolji dio Xiaomi Mi 11 Ultra mobitela, obzirom da podržava 67W brzo punjenje i na 100% može doći za samo 36 minuta. Uz ove i više nego odlične specifikacije, vrijedi spomenuti i 6.81“ AMOLED zaslon za 1440p+ rezolucijom i Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom uz 120Hz razinu osvježenja zaslona. Pokreće ga fenomenalan Snapdragon 888 procesor sa 12GB radne i 256GB interne memorije, te se trostruki IPS procesora koristi u potpunosti što znači da se sve tri kamere mogu koristiti u isto vrijeme. Također, opremljen je IP68 certifikatom što znači da je otporan na prašinu i vodu.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Najtanji i najlakši Xiaomi pametni telefon do sada, dolazi u fenomenalnom spektru boja, bijeloj, žutoj, crnoj, rozoj, ljubičastoj i zelenoj. Opremljen Snapdragon780G procesorom sa memorijskom konfiguracijom od 6/128GB i 8/128GB. Krasi ga 6.55“ AMOLED Dot zaslon, Gorilla Glass 6 zaštita i 90Hz razina osvježenja zaslona. Teži svega 159 grama, debljine 6.81mm.

Na stražnjoj strani nalazi se set od tri kamere, glavna od 64MP, ultra širokokutna od 8MP i telemakro kamera od 5MP. S prednje strane nalazi se prednja od 20MP i ona se uz širokokutnu kameru vrlo dobro ponaša u uvjetima slabijeg osvjetljenja, te će ti fotke biti vrlo dobre kvalitete. Xiaomi Mi 11 Lite 5G opremljen je 4250mAh baterijom koja podržava 33w brzo punjenje.

Kupujem danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel