Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. rujan 2020.

Voliš adrenalin i akcije koje zahtijevaju dobru kontrolu oružja i sposobnost ciljanja tijekom igranja? U ovom blogu smo za tebe predstavili dvije pucačke igre koje nam uskoro dolaze!

Što znamo o COD: Black Ops Cold War igri?

Izdavač videoigara Activision nije puno otkrio o novoj verziji Call of Duty igre. Poznato je da Call of Duty Black Ops - Cold War dolazi 13. studenog 2020.  Beta verziju već je moguće igrati na PlayStationu 4.

 Igra će sadržavati povratak omiljenih likova obožavatelja i zombija.  Kao elitni operativac slijediš trag sjenovite figure u misiji destabilizacije globalne ravnoteže snaga i promjene tijeka povijesti. Spusti se u mračno središte globalne zavjere zajedno s ikonskim likovima Woodsom, Masonom i Hudsonom, kao i novom ekipom operativaca koji pokušavaju zaustavili zavjeru desetljećima u nastajanju. Cold War donosi arsenal oružja i opreme u sljedeću generaciju iskustva za više igrača i zombija.

Call of Duty - Blakcs Ops Cold War bit će dostupan za platforme: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S.

FarCry 6 – odlična pucačina s interesantnom idejom

FarCry 6 vrhunska igra  dolazi 18. veljače 2021. godine sa glavnim likom po imenu Dani Rojas koji će na početku igre biti muško ili žensko. Dani Rojas uhvaćen je u revoluciji na otoku i ustaje protiv Castillovog praznog obećanja da će otoku vratiti nekadašnju slavu. Širom otoka postojati će razlićite skupine revolucionara, s motivima i pristupima nekih gerilskih boraca koji se nisu potpuno podudarali. Događaji se odvijaju na Yari, a sukob u priči protegnut će se na izmišljenom karipskom otoku.

FarCry 6 bit će moguće igrati na: Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4.

Odaberi Far Cry 6

Ako si na rubu stolca i ne možeš dočekati igre koje nam donosi sezona jesen-zima 2020 baci oko i ubij vrijeme dok čekaš nekom drugom igrom iz odlične ponude na našem webshopu. Za tebe smo pripremili aktualne igre po povoljnim cijenama. 

Pogledaj našu gaming ponudu

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel