Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 19. svibanj 2021.

Puno je vremena prošlo od prvog izdanja popularnog serijala Ratchet & Clank koji nas je uveseljavao na svim PlayStation konzolama. Ove godine Insomniac Games za nas ima novo iznenađenje te vraća ovaj popularni tandem na velika vrata. 

Pridružite se pokretu otpora protiv Dr. Nefariousa

Dr. Nefarious krade Dimensionator, uređaj pomoću kojeg putuje kroz dimenzije te stvara vlastitu dimenziju gdje se uvijek nalazi na pobjedničkoj strani. Kroz ovu avanturu upoznat ćemo i novi lik, Rivet, u čijoj galaksiji, Dr. Nefarious postaje carem. Ona se pridružuje pokretu otpora, Lombaxu, koji će pomoći našim junacima u borbama sa zlim carem.  

U igrici će biti predstavljeni cijeli arsenal oružja kao što su: Negatron Collider, Enforcer, Ricochet, Lightning Rod i sl. No, ono što će fanove najviše privući je povratak likova iz starijih dijelova serijala poput Skida McMarxa i Rusty Petea.

Kada izlazi novi nastavak?

Ako ste ljubitelji avantura ovog neustrašivog dua, 2021. je definitivno godina za vas. Točnije, 11. lipnja, kada izlazi nova next-gen ekskluziva Ratchet & Clank: Rift Apart za PlayStation 5.

Dva izdanja nove priče: 

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart: Standard Edition

  2. Ratchet & Clank: Rift Apart: Deluxe Edition

Deluxe Edition dolazi s pet novih oklopa, paketom naljepnica za foto način rada, 20 raritanija (materijal za nadogradnju u igri), digitalnim zvučnim zapisom te slikovnicom.

Ako želiš biti dio ove priče, nemoj čekati i prednaruči igricu već danas!. 

 

Što čekaš? Tu sam!

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel