Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 02. lipanj 2020.

Tony Hawk i Vicarious Visions, studio koji stoji iza trilogije Crash Bandicoot, udružili su se kako bi vratili Tonyja Hawk's Pro Skater 1 i 2, radikalno remasteriranu za PlayStation 4.

Izbacujući 4. rujna Tony Hawk Pro Skater 1 i 2 odnosi se na vraćanje izvornih razina, skejtera, trikova, načina i pjesama iz ikoničnog soundtracka igrice, kao i na poboljšanje iskustva s novim načinima igre, uključujući online multiplayer mod.

Kao što smo vidjeti iz snimki gameplaya za usporedbu, došlo je do nevjerojatnog poboljšanja vizualizacije remasterirane igre. Objavljen u originalnom PlayStationu, u kolovozu 1999. godine, prvi naslov serije pomogao je voditi u prelasku industrije igara na 3D igranje.

Zahvaljujući napretku kompanije Sony u tehnologiji geometrije pomoću PlayStationa, a originalni Tony Hawk Pro Skater postavio je standarde za žanr.

Tony Hawk se vratio... i poveo je ekipu!

Tony Hawk's Pro Skater 1 i 2 predstavit će potpuno originalni popis profesionalaca s prijelaza 21. stoljeća. Tu spadaju Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Eric Koston, Rodney Mullen, Jamie Thomas, Rune Glifberg, Chad Musk... i naravno, dobri stari Tony Hawk.

Svi ovi skejteri dolaze sa svojim vlastitim posebnim potezima - od Geoff Rowleyevog Darkside Grinda do legendarnog 900 Tonyja Hawka - i naučili su nekoliko novih trikova u posljednja dva desetljeća, uključujući Revert, trikove za usne i zidnu biljku, omogućujući vam da povučete od nevjerojatnih kombinacija kao nikad do sada.

Izvor fotografije: www.tonyhawkthegame.com

Što nam donosi remasterirana verzija igre?

Remaster će također sadržavati sve originalne razine od prve dvije igre u franšizi, od Skladišta do Bullringa. Te se razine mogu igrati solo sa starim i novim ciljevima, s prijateljem za lokalnu suradnju ili online s originalnim načinima igre za više igrača. Također jedna od opcija će biti stvaranje vlastitog lika i skejt parka koji će se moći dijeliti u online verziji igre.

Izvor fotografije: www.tonyhawkthegame.com

Sve to bit će predstavljeno u zadivljujućoj 4K rezoluciji s ažuriranom i poboljšanom grafikom, a radi većom brzinom od 60 FPS-a.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da izvadimo svoje prašnjave skejtove sa tavana da se prisjetimo svih fora. :)

 

Naruči već Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2!

Izvor pozadinske fotografije: www.playstation.com

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel