Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. svibanj 2021.

Početkom 2021. godine na tržište je stigao najpristupačniji Samsungov pametni telefon, Samsung Galaxy A02s. Vrlo pouzdan mobitel, i više nego solidnih specifikacija zadovoljit će svakog korisnika.

Prepoznatljiv dizajn uz veliki zaslon

Samsung Galaxy A02s plastičnog je kućišta i dolazi u četiri boje, plavoj, crvenoj, crnoj i bijeloj. Stražnja strana ima hrapavu teksturu pa tako neće klizati uz ruke. Također, na stražnjoj strani nalazi se trostruka kamera zajedno sa bljeskalicom, dok je zvučnik na dnu uređaja, USB C ulaz, 3.5mm utor za slušalice i mikrofon. Na vrhu se nalazi sekundarni mikrofon, a sa bočne strane nalazi se utor za dvije nano SIM kartice i microSD ukoliko poželiš proširiti memoriju.  Ovaj model nema senzor za otključavanje mobitela otiskom prsta, pa to možeš napraviti klasičnim unosom lozinke ili upotrijebiti Face Unlock opciju.

Zaslon ima prostranih 6.5“, a radi se o PLS LCD zaslonu u HD+ rezoluciji i podržava 60Hz stopu osvježenja. Na njemu ćeš sve sadržaje vidjet vrlo jasno i precizno, te će se lako prilagoditi sadržaju koji gledaš.

Set odličnih kamera za sve

Samsung Galaxy A02s opremljen je sa tri stražnje i jednom prednjom, selfie kamerom. Primarna od 13MP, 2MP senzor dubine i 2MP makro kamera. Primarna kamera opremljena je autofokusom i podržava snimanje 1080p video zapisa. Također, ima 1x i 2x digitalno povećanje što će rezultirati dosta dobrim uvećanjima. Prednja kamera od 5MP dati će odlične portretne fotografije za vrijeme dnevnog svijetla.

Procesor koji će odraditi sve bez problema

Pametni telefon pokreće Snapdragon 450 procesor sa 3GB radne memorije i 32GB interne memorije koja se može dodatno proširit microSD karticom. Svakodnevne zadatke obavljat će brzo, bez ikakvih smetnji ili stanki, tako da bez problema možeš surfati, igrati manje zahtjevne igrice i uživati u multimedijalnim sadržajima.

Jedan od aduta ovog pametnog telefona, je njegova baterija od 5000 mAh koja će ti potrajati i do dva dana umjerenog korištenja. Podržava 15W punjenje, a na 100% biti će za nešto više od dva sata.

Iskoristi promociju

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel