Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. siječanj 2021.

Stigao nam je novi Samsung Galaxy A12 impresivnog dizajna – opremljen četverostrukom kamerom, baterijom od 5000 mAh i nevjerojatno velikim Infinity-V zaslonom. Bilo da si gamer i bitan ti je fenomenalan zaslon ili si infulencer i želiš fantastičnu kameru u ovom modelu svatko će pronaći nešto za sebe. 

Vrhunska preglednost zaslona uz dugotrajnu bateriju

Samsung Galaxy A12 krasi nevjerojatno velik Infinity-V zaslon od 6.5“, dok je omjer zaslona naprema tijela mobitela 83,4%  što će sigurno razveseliti sve koji nam svom pametnom telefonu vole igrati igrice ili gledati filmove. Obzirom da mobitel nećeš htjeti ispustiti iz ruke, dugotrajna baterija od 5000mAh u tome će sigurno pomoći. Također, kada se isprazni nemaš brige, jer je opremljena tehnologijom brzog punjena od 15W.
 

Poboljšaj svoje fotke odličnom četverostrukom kamerom

Za vrlo jasne detalje tu je primarna 48MP kamera koja će ti omogućiti da snimiš sve nezaboravne trenutke, dok će za predivne pejzaže, detalje, portrete i uvjete u kojima je lošije osvijetljenje u pomoć će uskočiti ostale tri kamere 5+2+2MP. Sa vrhunskom prednjom 8MP kamerom sa lakoćom ćeš snimiti zadivljujuće selfije, dok će snimanjem videa od 1080p doći do izražaja tvoje filmske mogućnosti. Uz sve to uređaj je opremljen i vrlo kvalitetom bljesklicom koja će sve tvoje fotografije slabijeg osvijetljenja učiniti oštrim sa visokom kvalitetom. 
 

Za gladak rad, korištenje više aplikacija odjednom i neometano fotkanje, snimanje videa ili pak igranje igrica zaslužan je moćan Octa-core procesor sa 4GB RAM-a i 64GB interne memorije. Ukoliko ti memorije nije dosta, postoji i mogućnost proširenja sa memorijskom karticom. Također, procesor radi na štednji energije kako bi tvoj pametni telefon radio što bolje i dulje. 

Samsung Galaxy A12 odlična je kombinacija jednostavnog, elegantnog dizajna koji dolazi sa standardnom paletom boja, crnom, bijelom i plavom. Profinjene krivulje čine ga ugodnim za držanje i omogućavaju vrlo lako korištenje zaslona. Opremljen je i brojim senzorima kao što su kompas, brzinomjer, senzor blizine, žiroskop i senzor za otisak prsta koji se nalazi sa bočne strane. 
 

Izaberi svoj model već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel