Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 18. ožujak 2022.

Stigao nam je odličan, novi pametni telefon Samsung Galaxy A13! Donosi ti veći zaslon za još više sadržaja, ogromnu bateriju koja će ti potrajati i dva dana i fantastičan set kamera za očaravajuće fotke.

Proširi vidike sa odličnim zaslonom

Samsung Galaxy A13 donosi ti Infinity-V 6.5“ zaslon koji će ti pružiti predivno korisničko iskustvo. Zahvaljujući FHD+ tehnologiji svakodnevni sadržaji izgledat će oštro, jasno i bistro. Uz predivan zaslon dolazi i predivan dizajn koji će uklopiti u svaku tvoju kombinaciju. Kompaktnim i minimalističkim dizajnom dobiva se profinjeni, jednostavan izgled koji će poboljšati zaobljene linije koje ga čine ugodnim za držanje i jednostavno kretanje zaslonom. Možeš birati između crne, bijele i plave boje.

Nadogradi svoju mobilnu fotografiju

Svaki trenutak za pamćenje zabilježi sa svojom četverostrukom kamerom koju predvodi glavna od 50MP koju savršeno nadopunjava ultra širokokutna kamera od 5MP za proširenje kuta gledanja od 123° čime ćeš dodati više perspektive sve što fotkaš. Sa makro kamerom od 2MP nećeš propustiti najsitnije detalje, dok ćeš sa objektivom za percepciju dubine dobiti fantastične portretne fotografije.

Uz prednju, selfie kameru od 8MP na Galaxy A13 uređaju iskoristi i bokeh efekt zamućenja za jednostavno zapanjujuće selfije u kojima ćeš biti u prvom planu.

Brzina uz dugotrajnu bateriju

Uz ultra brzi osmojezgreni Octa-Core procesor sve što radiš biti će brzo i efikasno, a uz radnu i internu memoriju uređaj će raditi nevjerojatno glatko. Ukoliko ćeš i trebati više memorije za pohranu svojih podataka, možeš to učiniti sa MicroSD karticom do 1TB. Uz odličan procesor dolazi ultra dugotrajna baterija od 5000mAh koja će ti omogućiti i do dva dana korištenja Galaxy A13 pametnog telefona.

Za fantastičan zvuk pobrinuo se Dolby Atmos s kojim ćeš se bez problema unijeti u glazbu i filmove a zvuk će biti pun, glasan i jasan kao da si tamo.

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel