Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 01. srpanj 2021.

Samsung Galaxy A obitelji pridružio se još jedan novi član – Samsung Galaxy A22 pametni telefon. Mobitel koji ima sve što ti je potrebno za odlično iskustvo korištenja. Opremljen je fantastičnim zaslonom, moćnim sustavom kamera i dugotrajnom baterijom.

Zaslon koji se ističe

Super AMOLED Infinity – V zaslon veličine 6.4“ ističe se svojom preglednošću, odličnoj vidljivosti i jasnim bojama. Razina osvježenja dostiže 90Hz za glatkoću i fluidnost korištenja, te ima HD+ rezoluciju veličine 720 x 1600 piksela. Uživaj u svim multimedijalnim sadržajima točno onako kako želiš jer ovaj zaslon ti pruža upravo to i još više.

Sam dizajn jednako će te oduševiti, modernog i jednostavnog izgleda na stražnjoj strani smjestio je četverostruku kameru, dok se s bočnih strana nalaze senzor za otisak prsta i tipke za jačinu zvuka. Samsung Galaxy A22 dolazi u 4 različite boje, crnoj, bijeloj, mint zelenoj i ljubičastoj.

Nenadmašne mogućnosti kamere

Za odlične fotke biti će zaslužna stražnja četverostruka kamera, 48+8+2+2MP. Sa primarnom 48MP kamerom dobit ćeš profesionalne fotke, prepune detalja i jarkih boja, dok će ti 8MP ultra širokokutna poslužiti za prelijepe pejzaže, prirodu ili odlične zajedničke fotke koje će savršeno zabilježiti sve trenutke. Obje kamere pojačane su sa dva senzora, 2MP dubinskim senzorom za odlične portrete i 2MP makro senzorom s kojim ćeš uhvatiti sve do najsitnijih detalja a fotografije će ispasti kristalno čiste. Prednja kamera od nevjerojatnih 13MP diskretno se smjestila u sredinu, a rezultirat će zabavnim selfijima.

Procesor koji neće razočarati

Sve fotke, dokumente, video zapise ili glazbu moći ćeš bez problema pohraniti u 64/128 GB interne memorije, a ukoliko ti niti to nije dovoljno, memoriju možeš proširiti sa microSC karticom do 512GB. 4/8GB radne memorije pobrinut će se za nevjerojatnu brzinu ovog uređaja s kojim ćeš bez problema otvarati aplikacije, fotkati ili streamati omiljene multimedijalne sadržaje. Memorija je savršeno uparena sa Octa-Core procesorom koji će sve zadatke obavljati besprijekorno, dok se pametni telefon neće pregrijavati.

Pametni telefon opremljen je 5000mAh moćnom baterijom koja te nikada neće ostaviti na cjedilu. Pružit će ti dugotrajnu upotrebu, a zahvaljujući 15W brzom punjenju nikada nećeš morati ispuštati iz ruke.

Želim ga već danas

*Izvor fotografija: GSM arena

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel