Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 18. ožujak 2021.

U ponudu nam je stigao novi pametni telefon Samsung Galaxy A52. Opremljen sa 5 kamera, odličnim, preglednim zaslonom, baterijom koja može potrajati i do dva dana i još mnogo toga. Što smo saznali u službenom predstavljanju saznaj u nastavku.

Odlična tehnologija za sve

Samsung Galaxy A52 pametni telefon dolazi opremljen savršenim specifikacijama, a namijenjen je svima. Sasvim novi, minimalistički pristup dizajnu oduševit će svakoga, a dolazi u 4 boje, ljubičastoj, bijeloj, crnoj i plavoj. Na stražnjoj strani smjestila se četverostruka kamera, dok su na bočnoj tipke za glasnoću, tipka za otključavanje/senzor za otisak prsta, utor za karticu i 3.5mm utor za slušalice. Zaštićen je Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom i ima IP67 certifikat za zaštitu od vode i prašine. Opremljen je i stereo zvučnicima, koji imaju podršku Dolby Atmos uz koji dolazi Dolby Atmos za video igre.

Nevjerojatno dobra kamera za što veću kreativnost

Opremljen sa 5 fenomenalnih kamera uz koje će ti biti nemoguće okinuti lošu fotku. Sa stražnje strane nalaze se četiri 64+8+5+2MP, dok je prednja selfie kamera od 32MP. Srce svih kamera sigurno je primarna od 64MP s kojim ćeš dobiti vrlo oštre, jasne slike, izraženih boja. Za što bolju kvalitetu sliku pobrinuo se Super Steady način rada koji na inteligentan način sugerira kameri kada je potrebna što bolja stabilizacija slike koje ću uvijek biti jasne i stabilne. Fotke će ti odmah biti spremne za društvene mreže bez dorađivanja i filtera. Noćni način će te oduševiti i rezultirati fotkama koje su nevjerojatno svjetle i čiste.

Prednja kamera od 32MP je priča za sebe! Iskoristi odličnu opciju Fun Mode i dijeli selfije s prijateljima kada god poželiš. U suradnji sa Snapchatom možeš ubaciti neke od odličnih filtera u svoje fotke. Premium prednja kamera prvi puta predstavljena je u A seriji pametnih telefona.

Fantastičan zaslon stvoren za sve

Životopisni 6.5“ Super AMOLED zaslon sa 90Hz stopom osvježenja, skrolanje kroz omiljene sadržaje obavit bez problema s nevjerojatnim iskustvom. Također, iskustvo gledanja filmova i serija će ti podići na potpuno novu razinu obzirom da se automatski podešava temperatura zaslona prema onome što gledaš i Samsung Galaxy A52 opremljen je certifikatom za zaštitu oči od plavog svjetla. Odlična funkcija za sve gamere je mogućnost uključivanja Priorty načina rada koji će ti blokirati sve pozive i poruke dok igraš igrice za potpuno iskustvo.

Nema propuštanja trenutaka uz odličnu bateriju

Baterija od 4500mAh koja će ti potrajati i do dva dana omogućit će ti neprekidno korištenje pametnog telefona. Uživaj u satima igranja igrica, fotkanju, snimanju videa, dijeljenja sadržaja s prijateljima i na društvenim mrežama gdje god se nalaziš. Kada mobitel ne koristiš ili kada spavaš automatski se prebacuje na Power Saving mode, a uz super brzo 25W punjenje biti će na 100% na čas.

Tvoj novi uređaj te čeka

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel