Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 30. rujan 2021.

Samsung Galaxy A52s ima sve karakteristike izvrsnog pristupačnog pametnog telefona. Vrhunske je izrade, odličnog zaslona, dugotrajne baterije i dugoročnom softverskom podrškom.

Odličan upgrade

Samsung Galaxy A52s dizajnerski prihvaća dosadašnje Samsungove modele, ali ga pomoću drugačijih sitnica u samom dizajnu i izradi čini vlastitim. Sa stražnje strane nalazi se mat završni premaz koji izgleda veoma luksuzno, a čini pametni telefon zaštićen od ogrebotina i otisaka prstiju. Pametni telefon dolazi u 4 različite boje, crnoj, bijeloj, mint zelenoj i ljubičastoj. Teži svega 189 grama i biti će lagan i udoban za držanje.

Ono što iskače sa prednje strane mobitela sigurno je njegov 6.5“ Super AMOLED zaslon svijetlih i živih boja sa 120Hz razinom osvježenja čime će se zaslon automatski prilagođavati sadržaju koju čitaš ili gledaš, a biti će oštar i nećeš imati problema kod čitanja na direktnom sunčevom svjetlu. Unutar zaslona s prednje strane ugrađen je i čitač otisaka prstiju koji radi vrlo dobro, a mobitel je opremljen IP67 certifikatom što znači da će biti zaštićen od prašine i vode do 1 metra dubine ne više od 39 minuta. Također, zaslon je zaštićen Gorilla Glass  5 zaštitnim staklom.

Performanse koje neće razočarati

Pokreće ga moćni Snapdragon 778G procesor, koji čine osmojezgrena konfiguracija sa Cortex 78 od četiri jezgre i Cortex A55 od također četiri jezgre čime će većina korisnika biti zadovoljna. Za svakodnevne zadatke poput korištenja društvenih mreža, fotografiranje, sufranje, slušanja glazbe ili gledanja omiljenih sadržaja Samsung Galaxy A52s biti će savršen što se tiče snage i prelaženja iz aplikacije u aplikaciju ili multitasking. Također, gameri će isto doći na svoje obzirom da niti s igranje igrica nema problema, zastajkivanja ili učitavanja.

Sve radnje tokom dana biti će moguće uz 4500 mAh bateriju, koja će ti s lakoćom potrajati više od jednog cijelog dana. Ček i uz intenzivnije korištenje tokom dana, pri kraju imat ćeš još dovoljno i za drugi dan. Samsung Galaxy A52s podržava punjenje do 25W, a napunit ćeš ga na 100% za nešto više od sat vremena.

Kvalitetna kamera koja ne iznenađuje

Pametni telefon opremljen je sa četiri kamere sa stražnje strane, glavna od 64MP, ultra širokokutna od 12MP, makro od 5MP i senzor dubine od 5MP. Sa glavnom kamerom, kao što je tradicionalno kod Samsung mobitela, slike će biti vrlo oštre, detaljne, punih i jarkih boja, pa možda neće niti biti potrebe na upotrebom filtera. Širokokutna kamerom uhvatiti ćeš odlične pejzažne ili zajedničke fotke sa puno detalja i boja.

Portretni način oduševit će sve, obzirom da može točno odrediti obrise predmeta ili osobe u fokusu i rezultirati poprilično prirodnim učinkom dubinske oštrine. Ovo se proteže i na prednju kameru od 32MP, gdje su boje točne, kao i svjetlina same fotke. Sa Samsung Galaxy A52s možeš snimati 4k video zapise čija je kvaliteta vrlo dobra, sa puno detalja i lijepim bojama.

 

Pametni telefon za mene

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel