Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 18. ožujak 2021.

Novi Samsung Galaxy A72 nam je stigao i oduševio nas je već na prvu! Nevjerojatnih specifikacija, fenomenalnog, predivnog dizajna oduševit će i najzahtjevnije korisnike. Na službenom predstavljanju saznali smo sve o ovom pametnom telefonu, a sve detalje donosimo u nastavku.

Intuitivna tehnologija

Samsung Galaxy A72 dolazi sa One UI 3 sustavom koji ti omogućuje povezanost sa svima. Ovaj inteligentan i sustav prilagođava se bilo kojem zaslonu, a njegovim korištenjem možeš se fokusirati na ono što ti je bitno. Dijeli iskustva, glazbu, fotke, snimke, postavi podsjetnike na zajedničke događaje s prijateljima, podijeli svoj kalendar – ostani povezan sa svima. Također, štiti tvoju privatnost uz Private Share opciju, tak da ti biraš što ćeš točno podijeliti sa ostalima. Za potpuno iskustvo spoji ga sa nekim od gadgeta iz Samsungove ponude i uživaj u odličnom iskustvu.

Sa Samsung Members aplikacijom pokriven si uvijek i svugdje. Unutar nje uvijek možeš poboljšati performanse mobitela, a ukoliko ti se i dogodi neki problem, na raspolaganju je servisna podrška.
Uz sve odlične tehnološke značajke koje dobivaš kod kupnje Samsung Galaxy A72 uređaja, sigurno će te oduševiti i njegov elegantan, minimalistički dizajn bez oštrih rubova u mat izdanju. Dolazi u četiri predivne boje, crnoj, bijeloj, ljubičastoj i plavoj.

Također dolazi uz IP67 certifikat za otpornost na vodu i prašinu te se može nositi s uranjanjem u vodu do 1m dubine do 30 minuta.

Uvijek oštra kamera

Uz Samsungovu četverostruku stražnju kameru fotke će biti nevjerojatne, uvijek jasne i oštre, izraženih boja. Glavna 64MP kamera dolazi sa optičkom stabilizacijom koja će izgledati savršeno u bilo koje doba dana. Uz primarnu kameru čeka te još 12MP ultra širokokutna, 8MP telefoto i 5MP makro kamera. Uz 3x optičko uvećanje i 30x Space Zoom moći ćeš snimiti i najudaljenije kadrove, a fotke će ti i dalje izgledati odlično.

Uz optičku stabilizaciju niti jedan video više neće biti mutan ili loše kvalitete, dok će fotke biti jasne. U uvjetima lošeg osvjetljenja kamera će i tu briljirati jer uvlači više svjetlosti kako bi tvoje snimke bile dodatno osvjetljene.

Prednja kamera od 32MP, po prvi puta premium kamera predstavljena u A seriji, oduševit će te kvalitetom selfija i portretnim načinom snimanja u bilo koje doba dana.

Nova razina gledanja filmova

Uz veliki 6.7“ Super AMOLED zaslon spektakularne kvalitete i razinu osvježenja od 90Hz oduševit će te lakoća pregledavanja različitih sadržaja. Zaslon se bez problema prilagođava svakom sadržaju koji gledaš, te je također opremljen zaštitom za oči od plavog svjetla. Također opremljen je sa dva stereo zvučnika s kojim ćeš gledanje filmova ili igranje igrica podići na sasvim novu razinu.

Uz bateriju od 5000mAh imat ćeš više vremena za sve ono što voliš raditi na svom Samsung Galaxy A72 pametnom telefonu. Opremljena inteligentnim upravljanjem za potrošnju energije, te se prilagođava tvojim navikama i potrebama korištenja mobitela. Uz vrlo napredan Octa-core procesor i 6GB radne memorije bez problema moći ćeš obavljati sve zadatke istovremeno, a internu memoriju moguće je proširiti i do 1 TB uz microSD karticu.

Kupujem već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel