Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 30. kolovoz 2021.

Stigle su nam nove Samsung Galaxy Buds 2 slušalice s kojima ćeš se s lakoćom izgubiti u onome što slušaš. Za lakše upravljanje tu je i gumbić pomoću kojeg ćeš jednim pritiskom ostati udubljen u tjelovježbu, gledanje omiljenih sadržaja ili igranje video igara.

Za savršeno uravnotežen zvuk

Galaxy Buds 2 slušalice opremljene su dvosmjernim dinamičkim zvučnicima, pa ćeš zahvaljujući njima uživati u dubokim niskim tonovima i jasnim visokim tonovima. Donose zvuk visoke kvalitete s kojima ćeš čuti savršene tonove, zvukove i u potpunosti uživati u glazbi.

Slušalice imaju opciju aktivnog poništavanja buke, a jednostavno se može uključiti, pritiskom na bilo koju od slušalica, a može se uključiti i ako koristiš samo jednu. Ako dva puta pritisneš na aktivno poništavanje buke, uključit ćeš ambijentalni način rada te ćeš s njim moći sudjelovati u razgovor bez sa skidaš slušalice. Također ovu opciju možeš uključiti i za vrijeme poziva, kako bi čuo što se oko tebe događa.

Sa ovim slušalicama uživat ćeš u kristalno čistom zvuku i tokom poziva jer će savršeno eliminirati sve pozadinske zvukove i osoba na drugoj strani moći će te čuti kristalno jasno.

Trajanje baterija i do 29 sati, je li moguće?

Kao i kod svakog uređaja, trajanje baterije ovisit će koliko ga često koristiš i koje sve opcije na njemu imaš uključene. Slušalice možeš koristiti 5 sati bez prestanka ukoliko je uključeno aktivno poništavanje buke ili nešto više sati ukoliko je isključeno. Pomoću kutijice u kojoj slušalice dolaze, možeš ih napuniti još tri puta, što će ti dati još dodatnih 20 ili 29 sati ovisno da li je ANC uključen ili nije.

Također, iz Samsunga su našli način kako optimizirati životni vijek baterije, pa će se tako glazba koju slušaš, automatski pauzirati ako se čini da ti slušalice više nisu u uhu.

Uz sve ovo dolazi i predivan dizajn

Galaxy Buds 2 slušalice krasi lijepi, jednostavan i elegantan dizajn. Slušalice su male, okrugle i vrlo glatke površine, a dolaze u maloj kutiji koja će stati u svaki džep. Dolaze u četiri boje, lavanda ljubičastoj, maslinasto zelenoj, crnoj i bijeloj boji. Slušalice su 15% manje i 20% lakše od prethodnih Galaxy Live modela, te ih neće biti problem nositi cijeli dan. Korištenje slušalica kod tjelovježbe neće biti problem, obzirom da imaju IPX2 certifikat, pa im znoj neće naštetiti. Dolaze sa dodatnim silikonskim jastučićima, različitih veličina kako bi ih u potpunosti prilagodio sebi.

Uroni u nevjerojatnu kvalitetu zvuka

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel