Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 06. kolovoz 2020.

Samsung je izašao s novim Note telefonom i ne možemo reći ništa drugo nego da smo oduševljeni! Nakon početnog „WOW“ efekta počeli smo istraživati što nam sve donosi to malo čudo koje stane na naš dlan, a ima moć računala. Donosimo ti samo malen uvid u predivni svijet Samsung Galaxy Note 20 serije.

Samsung Galaxy Note 20 I 20 Ultra 5G

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G  je puno više od od običnog telefona. Predstavlja nam se s 6.9" AMOLED Infinity-O zaslonom koji se savija i preko rubova. Zadržan je klasični Samsung Note dizajn, ali naglasak je stavljen na predivne boje telefona kojima, moramo se složiti, odgovara pridjev mistična. Tako možeš birati mistično bakrenu, bijelu i sivu. Kod Samsung Galaxy Note 20 pametnog telefona tu su mistično zelena, bakrena i siva. Naravno, olovčice dolaze u boji telefona.

Olovčica koja pridonosi kvaliteti života

Ono što se ističe kod svih Samsung Note serija je olovčica koja sa svakim novim modelom sve više ističe. Zadnje izdanje donosi nisko vrijeme latencije i pruža ti nevjerojatan osjećaj da koristiš stvarnu olovku. Opremljena je Bluetoothom predstavlja te revoluciju u telefoniji. Nikada nije bilo lakše bilješke pretvoriti u tekst, a tekst u PowerPoint prezentaciju. Da, toliko je moćna!

 

Postani i ti zvijezda uz vrhunske kamere!

Samsung Galaxy Note 20 opremljen je trostrukom glavnom kamerom koja se sastoji od 12 MP ultra širokokutna kamere, 12 MP širokokutne kamere te 64 MP telefoto kamere. Samsung Galaxy Note 20 ultra ima nešto nabrijaniju kameru koja se sastoji od 108 MP širokokutne kamere, 12 MP ultra širokokutne kamere te 12 MP telefoto kamere. Uz to ima poseban auto fokus senzor i 5x optički zoom, te 50x zoom super rezolucije u odnosu na 3x optički i 30x zoom super rezolucije kod Galaxy Note 20 modela. S prednje strane nalazi se 10 MP selfie kamera za odlične autopotrete kod oba modela.

Moćne performanse i baterija

Uz Galaxy Note 20 seriju baterija te više neće izdati. Oba uređaja opremljena su inteligentnim baterijama kapaciteta 4300 odnosno 4500 mAh. Učinkovito i optimizirano upravljanje baterijom daje ti mogućnost cjelodnevnog korištenja. 25W brzo punjenje daje ti preko 50% baterije u samo 30 minuta punjenja. Nevjerojatno, zar ne?

Mi smo odlučili da ih želimo imati, a koji je tvoj odgovor?

 

Da, želim Samsung Galaxy Note seriju!

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel