Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 24. rujan 2020.

Samsung poklon uz S20 seriju

 

Kupi Samsung Galaxy S20 i poklanjamo ti Samsung Galaxy Active 2 pametni sat u vrijednosti više od 2300 kuna. Sat koji ti omogućava prilagodbu prema tvojim željama i praćenje svih svojih aktivnosti kroz cijeli dan, može biti tvoj. Zato nemoj čekati nego požuri do naše poslovnice ili putem web shopa i naruči Samsung Galaxy S20

Akcija vrijedi do 14.09. ili do isteka zaliha. Požuri jer samo prvih 5 kupaca dobiva ovaj vrijedan pokon!

Poklon uz Samsung Galaxy A seriju 

Pronađi i savršenu Samsung Galaxy A seriju za sebe i ako budeš brz darujemo ti powerbank. Požuri jer količine su ograničene.

Samsung Galaxy A31

Izrazito lijep dizajn sa velikim 6.4'' beskrajnim U-zaslonom je ono što posebno krasi Samsung Galaxy A31.  Napredni osmojezgreni procesor u kombinaciji s 4GB RAM-a omogućava brzinu i fluidnost prilikom svih radnji na Samsung Galaxy A31 pametnom telefonu.
Samsung Galaxy A31 opremljen je sa četiri stražnje kamere koje su raspoređene u već prepoznatljivom crnom pravokutniku u gornjem lijevom kutu stražnje strane. 

Samsung Galaxy A51

Ako tražiš malo veći zaslon od A serije onda je za tebe Samsung Galaxy A51 kojeg krasi 6.5'' beskrajni O-zaslon. Donosi ti četverostruku kameru koja se sastoji od 48 MP kamere koja ti daje kristalno čiste fotografije tijekom dana i noći te 12 MP ultra širokokutne kamere koja fotografira pod kutom od 123° za vrhunske fotografije prirode. Također, kao kod serije A31 ima osmojezgreni procesor u kombinaciji s 4GB RAM-a. 

 

Akcija vrijedi do 28.09.2020. ili do isteka zaliha.

Požuri do Mobis.hr poslovnice u Radničkoj 1A ili naručite svoj Samsung mobitel putem našeg web shopa.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel