Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 10. siječanj 2022.

Nakon mjeseci iščekivanja, napokon sam je stigao Samsung Galaxy S21 FE pametni telefon, prvi sa Android 12 i One UI 4.0 sučeljem. Što sve donosi saznaj u nastavku.

Mobitel po mjeri obožavatelja

Samsung Galaxy S21 FE pametni telefon je koji će oduševiti svakoga. Za početak će zadiviti svojim dizajnom i predivnim bojama u kojima dolazi, maslinasto zelenoj, lavanda ljubičastoj, bijeloj i crnoj. Zatim, tu je pregledan zaslon od 6.4“ koji je stvoren za multimediju, video pozive s prijateljima i igranje igrica.

Životopise boje, oštri detalji, preglednost samo su neke od odličnih značajki zaslona, a razina osvježenja od 120Hz Super Smooth  donijet će ti najglađe pomicanje i brzo vrijeme odgovora na dodir. Također, zaslon je zaštićen Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom, pa tako možeš prestati brinuti ukoliko ti ispadne iz ruke.

Epske fotografije bez puno muke

Pozadinu pametnog telefona krase tri kamere, glavna od 12MP, ultra širokokutna od 12MP i telefoto kamera od 8MP. Svaka fotografija biti će nevjerojatno kvalitetnog i realističnog sadržaja, izraženih boja i detalja. Za najbolje selfie fotografije tu je prednja kamera od 32MP s kojom ćeš bez dodatnih filtera i dorađivanja dobiti prava mala umjetnička djela.

Video zapise začini odličnim načinom snimanja, prebacuj između prednje i stražnje kamere tokom snimanja i u jednom kadru uhvati sve bitne trenutke i vlastitu reakciju. Uz 30x Space Zoom uhvati savršene krupne kadrove do najsitnijih detalja, dok će sa Zoom Lock opcijom snimke biti potpuno mirne.

Moćan čip, dugotrajna baterija

 Samsung Galaxy S21 FE opremljen je moćnim Snapdragon 888 procesorom za nevjerojatnu brzinu te će s njime igranje igrica biti savršeno iskustvo. Također, multitaskanje podiže na novu razinu sa učinkovitom i inteligentnom tehnologijom.

Baterija od 4500 mAh vrlo učinkovito radi zajedno sa procesorom i zaslonom kako bi potrajala cijeli dan bez problema, čak i na 5G mreži. Bez straha igraj igrice, obavljaj pozive, gledaj filmove, fotografiraj, baterija će izdržati sve!
 

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel