Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 15. siječanj 2021.

Dugo iščekivani i najavljivani event napokon održan je 14. siječnja 2021. kada je virtualnom predstavljena nova Samsung Galaxy S21 serija. Tako su iz bogate Samsungove tvornice predstavili tri modela, Samsung Galaxy S21, S21+ i S21 Ultra, uz novi model Samsung Galaxy Buds Pro bežičnih slušalica.

Najvažniji aduti ove serije flagshipa su najnapredniji procesor ikada u nekom Galaxy uređaju, kamera s kojom će svaka fotografija izgledati profesionalno bez obzira na vještine i predivan, minimalistički dizajn.

Luksuzan novi dizajn

Svaki model ove fantastične serija dolazi sa svojom veličinom zaslona, tako S21 ima kompaktan zaslon od 6.2“, S21+ prošireni zaslon od 6.7", a S21 Ultra prostrani zaslon od 6.8“. Riječ je o inteligentnim Dynamic AMOLED 2X zaslonima od 120Hz stopom prilagodbe tako su idealni za gledanje baš svakog sadržaja. Iz Samsunga ističu da se zaslon automatski prilagođava brzini kadrova bez obzira gledamo li film, skrolamo po Facebooku ili googlamo. Također, opremili su ih sa zaštitom za oči, Eye Comfort Shield .

Modeli dolaze u raznim fantastičnim bojama, fantomskoj crnoj, srebrnoj, ljubičastoj, ružičastoj i bijeloj boji. Prepoznatljiv izgled Samsungovih modela čini njihov metalni okvir koji su zadržali, a presvučeni su završnim mat slojem za luksuzan dojam.

Fenomenalna softverska poboljšanja kamere

Nova serija Samsungovih flagshipova donosi fantastične značajke trostruke kamere, te će korisnicima omogućiti snimanje najboljih kadrova. Modeli S21 i S21+ dolaze sa glavnom 64 MP kamerom, dok S21 Ultra dolazi sa 108 MP kamerom koja je sposobna optički uvećati fotografiju 10x. Poboljšanja kod kamera vezana su uz opcije i značajke kojima je opremljena, tako imamo i novi Directors View s kojim je moguće gledati različite kadrove koje snimamo i prebacivati i odabrati najbolji. Za vrlo stabilne i glatke snimke uveli su i Super Stedy opciju, dok se sa Vlogger Viewom mogu istovremeno snimati videozapisi i prelaziti sa stražnje na prednju kameru, kao i mijenjati ugao snimanja i gledanja.

Osim ovih fenomenalnih opcija, uvode i opciju za virtualno studijsko osvjetljenje kako bi motiv slike bio što bolje istaknut u odnosu na pozadinu, a opcija funkcionira i s prednjom i sa stražnjom kamerom. Snimanje video u 8K rezoluciji ostavit će te bez daha, a poradili su i na zoom opciji koja se može zaključati za što bolju i stabilniju sliku.

Najnapredniji procesor ikada

Prvi 5 nanometarski procesor koji uređajima donosi nevjerojatnu brzinu, efikasnost i napredne mogućnosti ostavit će te bez daha. Istovremeno igraj igrice, fotkaj, snimaj spektakularne 8K videozapise, a procesor će bez problema odraditi svaku radnju glatko i brzo. Ukoliko je tvoj odabir S21 ili S21+ dobit ćeš 128 ili 256 GB interne memorije i 8 GB RAM-a dok ćeš kod S21 Ultra modela moći birati i do 512 GB.

Iz Samsunga dolazi jos jedna odlična opcija a to je Knox Vault platforma, kako bi svi tvoji podaci ostali zaštićeni i potpuno sigurni. Ovime se pruža još jedan dodatni sloj zaštite i nova razina zaštite privatnosti, a imaš mogućnosti birati tko ima pristup sadržaju koji nekome pošalješ i koliko dugo će taj sadržaj biti dostupan.

Prednarudžbe su otvorene

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel