Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 09. veljača 2022.

Oduševi se novom Samsung Galaxy S22 serijom pametnih telefona i biraj jedan od nenadmašno dobrih modela, Galaxy S22, Galaxy S22 Plus i Galaxy S22 Ultra. Čekaju te još bolje kamere, nadograđeni čip set, moderniji i bolji dizajn.

Moderniji i još bolji dizajn

Novi model Samsung pametnih telefona dolaze sa staklenim kućištem, dok će najveća promjena biti kod Galaxy S22 Ultra mobitela koji će imati više ravniji i pravokutniji oblik. Također pametni telefon će štitit Gorilla Glass Victus zaštitno staklo, kao i aluminijski okvir. Što se tiče boja Samsung Galaxy S22 serija, osnovni model dolazi u zelenoj i zlatno rozoj boji, kao i S22 Plus, dok S22 Ultra dolazi u bijeloj, crnoj, crvenoj i zelenoj boji.

Zasloni pametnih telefon dolaze u tri dimenzije, S22 krasit će zaslon veličine 6.1.“, S22 Plus model 6.6.“, dok će Ultra model imat zaslon od 6.81“. Dok će prva dva modela imati ravniji zaslon, zaslon Ultra modela biti će nešto zakrivljeniji na rubovima. Ono što će sigurno pomoći u očuvanju životnog vijeka baterije je LTPO paneli što znači da će se razina osvježenja moći automatski spustiti sa 120Hz na 1Hz, ovisno o tome što se na mobitelu radi. Također, serija će imati jedne od najsvjetlijih zaslon na tržištu od 1,750 nita.

Značajna poboljšanja i kod kamera

Kod Galaxy S22 i S22 Plus modela, dogodile su se važne nadogradnje kod primarne i telefoto kamere sa stražnje strane. Oba modela imaju glavu kameru od 50MP, dok će Plus model imati Adaptive Pixel način rada, što znači da će kamera moći okinuti nekoliko 12MP slika odjednom i spojiti ih u jednu sa oštrim detaljima i jasnim, žarkim bojama.  Prednje kamere ostaju iste, kao i kod prošlih modela, gdje S22 i S22 Plus dolaze sa 10MP, dok će Ultra model krasiti kamera od 40MP.

Novi modeli dolaze sa poboljšanim senzorima i dodatnim nadogradnjama što će pomoći u izražavanju detalja u fotografijama, kao i povećanju svjetline i boje.

Što se tiče procesor sva tri modela pokretat će moćan Snapdragon 8 Gen 1 koji donosi 20% više brzine i 30% veću učinkovitost kod štednje energije. Niti kod baterije se ne trebaš brinuti jer sve modeli dolaze sa velikim baterijama, tako će S22 model imat bateriju od 3700mAh, S22 Plus od 4500mAh, a Ultra model 5000mAh. Također, svaki model opremljen je opciju brzog punjenja od 25W.

Uz kupnju Samsung Galaxy S22 serije na poklon dobivaš Galaxy Buds Pro slušalice
Ponuda vrijedi od 9 do 10.03.2022. ili do isteka zaliha.

Za ostvarivanje prava na poklon potrebno se n​​​​​ajkasnije do 31.03.2022. prijaviti putem Samsung Members aplikacije.

Kupci Uređaja koji čekaju isporuku Uređaja dulje od 30 kalendarskih dana počevši od kupnje Uređaja ili predbilježbe za kupnju Uređaja, mogu ostvariti pravo i na dodatni poklon, i to bežični Duo Charger. 
Za ostvarenje prava na navedeni dodatni poklon potrebno je da, nakon preuzimanja odnosno isporuke kupljenog Uređaja prilikom prijave za sudjelovanje u predmetnoj promociji putem Samsung Members aplikacije na tom Uređaju, krajnji korisnik Uređaja, osim ostalih podataka potrebnih za prijavu za sudjelovanje u promociji, prijavi priloži i dokaz o dostavi odnosno primitku kupljenog Uređaja (otpremnica ili dostavnica) iz kojega mora jasno biti vidljiv datum dostave odnosno primitka kupljenog Uređaja.
Kupcu Uređaja će bežični Duo Charger poklon biti dostavljen i to najkasnije do 31.05.2022. godine. 

Prednaruči već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel