Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. siječanj 2022.

U ponudu nam je stigao novi Samsung Galaxy Tab A8, tablet koji te neće razočarati i ponudit će sve što ti treba. Od preglednog, velikog zaslona, izdržljive baterije i nenadmašnog dizajna donosi spoj praktičnost i elegancije.

Tablet koji ispunjava sve zahtjeve

Samsung Galaxy Tab A8 praktičan je uređaj koji će savršeno odraditi posao umjesto tebe. Dizajniran je tako da  je vrlo lagan za nošenje jednom rukom, teži svega 345 grama i vrlo je lagan. Možeš ga nositi gdje god da ideš, što je odlična kombinacija dizajna i performansi.

Kako bi zaslon bio što veći i pregledniji, prednja tipka je uklonjena, tako da je prostor za rad ili gledanje omiljenih filmova povećan. Također, na dnu se nalaze dvostruki zvučnici koji će poboljšati iskustvo korištenja bilo da igraš igrice, gledaš serije ili skrolaš društvenim mrežama.

Zaslon ugodan oku

Zaslon od 8“ i 1280 x 800 piksela optimalan je za gledanje okomito ili vodoravno. Boje dolaze do izražaja, a biti će vrlo precizne kao i svi detalji što god da gledaš. Također, Samsung Galaxy Tab A8 ima ugrađen i Samsung Dječji kutak čime djeca mogu uživati u brojim zabavnim aplikacijama i igrama. Roditelji u svakom trenutku mogu pratiti učestalost korištenja tako da ga djeca mogu koristiti bez problema.

Iz Samsunga su ponudili najoptimiziranije sučelje kako bi u svakom trenutku zaslon tableta prilagodio sebi. Tako ćeš se moći usredotočiti samo na ono što ti je bitno i time smanjiti suvišne aplikacije na samom zaslonu. Jednostavno dodirni aplikaciju koja te zanima i gledaj i čitaj sadržaj koji je bitan. Također, sa članovima obitelji i prijateljima možeš dijeliti stavke iz kalendara, bilješke ili fotke iz galerije čak i kada ste razdvojeni.

Galaxy Tab A8 opremljen je baterijom kapaciteta 5100 mAh koja će ti omogućiti manje brige oko punjenja, a više korištenja uređaja. Bez brige kreni na put i uživaj u raznim sadržajima, omiljenim videozapisima ili igricama. Kako bi sve podatke imao na jednom mjestu tablet ti osigurava 2GB radne i 32 GB interne memorije, sa mogućnošću nadogradnje do 512 GB pomoću dodatne memorijske kartice. Sve što ti je bitno možeš pohraniti u ovom odličnom uređaju.

Kupi ga već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel