Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 09. veljača 2022.

Nova serija fantastičnih Samsung Galaxy tableta, Tab S8 je stigla i oduševljava već na prvi pogled! Biraj jedan od odličnih 3 modela, Tab S8, Tab S8+ i Tab S8 Ultra te su prvi Samsungovi tableti koji podržavaju Wi-Fi 6E povezivanje.

Serija nevjerojatnih mogućnosti

Osnovni model krasi pregledan 11“ LCD zaslon, rezolucije 1600 x 2560 piksela sa razinom osvježenja do 120Hz, Tab S8+ ističe se 12.4“ Super AMOLED zaslonom, dok najjači model iz serije ima veliki 14.6“ također, Super AMOLED zaslon. Sve ovo upućuje samo na jedno, odlična kvaliteta slike, oštri detalji sa razinom osvježenja koja će se automatski prilagođavati onome što gledaš, a prebacivanje iz aplikacije u aplikaciju će biti nikad lakše. Modeli dolaze u nekoliko boja srebrnoj, rozo-zlatnoj i tamno sivoj boji, a težit između 507, 572 i 728 grama. Uređaj koji biti jednostavno i lako nositi gdje god da ideš, savršen partner za posao i zabavu. Također, okvir je pojačan aluminijskom zaštitom za 30% veću otpornost na ogrebotine i 40% manju vjerojatnost od savijanja od prethodnih modela.

Zahvaljujući 5G mreži nećeš imati problema sa povezivanje gdje god se nalaziš, biti ćeš dostupan bez problema. Tu će se savršeno uklopiti i velika baterija koja će izdržati cijeli dan i s kojom ćeš moći gledati i sate i sate multimedijalnih sadržaja. Za punjenje također ne moraš brinuti obzirom da tablet podržava 45W super brzo punjenje s kojim će baterija biti na 100% za samo 80 minuta. Odličan dodatka je što pomoću tableta možeš napuniti svoj pametni telefon, sve što trebaš je spojiti ga preko USC-C kabla. Osnovni model opremljen je baterijom od 8000 mAh, Tab S8+ baterijom od 10090 mAh, a Tab S8 Ultra 11200 mAh.

Tableti kojima vjerujem

Kako nam je danas bitno biti povezen i sigurnost je svima važna, sva tri modela Samsung Galaxy tableta opremljena su sa mnoštvom odličnih opcija, a jedna koju je bitno istaknuti je praćenje kada su uključeni kamera i mikrofon tableta te mogućnost njihovog isključivanja za sve aplikacije kada ih ne koristiš. Cijela serija tableta dolazi sa novim Android OS-om i podržava 4 godine nadogradnje sustava.

Što se tiče sustava kamera niti u ovom polju nisu razočarali, tako su sva 3 modela opremljena sa primarnom 13 MP i 6MP ultra širokokutnom kamerom, dok se u prednjima kamerama malo razlikuju. Tab S8 i S8+ opremljeni su 12 MP ultra širokokutnom kamerom, a Tab S8 Ultra modela ima dvostruku kameru, svaka od 12 MP.

Značajka koja će oduševiti sve kojima je snimanje posao ili hobby je snimanje 4k videa i sa prednjom i zadnjom kamerom. Pripremi se na oštre, zapanjujuće video uratke, koristeći Selfie Videos opciju za još lakše snimanje.

Samsung Galaxy Tab S8 serija ostavit će bez daha i one najzahtjevnije jer dolazi sa tri mikrofona, dvostrukim stereo Dolby Atmos zvučnicima, ugrađenim GPS-om i brojim senzorima, a podržava i S-Pen olovku s kojim će rad na tabletu biti još lakše i ugodnije iskustvo.

Prednaruči već danas

Uz kupnju Samsung Galaxy Tab S8 i Tab S8+ na poklon dobivaš Book Cover keyboard slim, dok uz kupnju Galaxy Tab S8 Ultra na poklon dobivaš Book Cover keyboard. Ponuda vrijedi od 9 do 24.02.2022. ili do isteka zaliha.

Za ostvarivanje prava na poklon potrebno se n​​​​​ajkasnije do 31.03.2022. prijaviti putem Samsung Members aplikacije.
 

Prednaruči svoj novi tablet

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel