Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. kolovoz 2020.

Novi Galaxy Watch 3 unaprijedio je funkcije pametnog uređaja i pridružio neprolaznu vrijednost analognog sata. Galaxy Watch3 još je tanji, manji i lakši, ali ima veći zaslon za lakšu navigaciju u odnosu na prethodne modele.

Ako uz sve to želiš imati i jedan od najinovativnijih uređaja za praćenje općeg stanja organizma, novi Samsungov sat pravi je izbor za tebe.

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 je sat koji brine o tvom zdravlju. Uz Galaxy Watch3 dobivaš kombinaciju produktivnosti kao na pametnom telefonu i vodeće tehnologije za praćenje zdravlja u jednom premium i klasičnom uređaju. Najnapredniji Galaxy sat dosad, Galaxy Watch3 pomaže ti da bez napora upravljaš svojim životom i zdravljem.

Jedini pametni sat s precizno rotirajućim okvirom za navigaciju po aplikacijama

Biraj između dviju veličina kućišta, 45 mm ili 41 mm, od kojih svako dolazi s dojmljivim brojčanikom. Dostupan u vrhunskoj mistično crnoj, mistično sivoj i mistično brončanoj izvedbi, njegov se elegantan dizajn istaknut je u jedinstvenom rotirajućem okviru za izgled koji te ne prestaje oduševljavati.

Dizajn i zaslon Samsung Galaxy Watch 3

Samsungov dizajnerski tim osmislio je još jedno remek-djelo pametnog sata - Galaxy Watch 3 je 14% tanji od izvornog Galaxy Watch-a, ali zadržava isti atraktivan oblik i veličinu kružnog zaslona. I dalje krasi ukrašen okvir koji služi kao pomicanje po zaslonskim izbornicima, ali u manje zbijenom stanju.

Dolazi sa 1,2-inčni (41 mm) ili 1,3-inčni (45 mm) Super AMOLED s potpuno obojenim zaslonom koji je uvijek zaštićen Corning Gorilla Glass DX.
Galaxy Watch 3 smanjuje se u svim dimenzijama i na kraju je 15% lakši od originala u slučaju većine verzija - novi je novi, izuzetno lagan titanijski model veličine 45 mm i težine 43 g.

 

Ostvarite svoj najbolji rezultat svaki put iznova.

Biraj između preko 120 programa za kućnu tjelovježbu kako bi ti Galaxy Watch3 pomogao da se krećeš više, onda kada to želiš. Program biraš pomoću svog pametnog telefona, a zatim prikaz prebacite na TV – dok vježbaš, na zaslonu će se u stvarnom vremenu prikazivati tvoji otkucaji srca. Za dobivanje još preciznijih statističkih podataka, upotrijebi sportski remen s naborima (Ridge Sport Band).

 

 

Naruči svoj Samsung Galaxy Watch 3 već danas!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel