Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 27. kolovoz 2021.

Novi Samsung Galaxy Watch 4 pametni sat donosi dobro prepoznatljiv, elegantan dizajn, nevjerojatno precizne senzore za praćenje zdravlja i poboljšanje u softwareu, a klasičan model još je uvijek opremljen sa rotirajućom krunom oko kućišta koju svi vole.

Opremljen je 3 u 1 senzorom za zdravlje koji mjeri otkucaje srca, očitava strukturu tijela i mjeri EKG.

Dizajn koji oduševljava

Obje verzije Galaxy 4 pametnog sata, klasičan i sportski opremljene su redizajniranim okvirom čime se glatko i bez razdvajanja prelazi od kućišta preko remena.  Satovi podržavaju Android Wear OS što se pokazalo odličnim potezom iz Samsunga obzirom da radi savršeno i vrlo je lagan sa snalaženje i korištenje. Vrlo se lako spaja sa tvojim pametnim telefon, a imaš pristup i Google mapama.

Senzori koje sat podržava, još jedna su novost koji su uveli. Kombinacijom senzora koji prati otkucaje srca, senzorom koji očitava strukturu tijela osobe i senzorom za praćenje EKG-a bolje se može mjeriti zdravlje i stanje tijela, a senzor se nalazi bliže zapešću kako bi se očitavanje bolje odredilo.

Novost u senzorima je senzor za očitavanje strukture tijela, a radi tako da tijelu šalje blage električne valove i pomoću toga može očitati postotak masti u tijelu, BMI indeks, postotak mišića, kosti i količinu vode u tijelu. Pomoću ovog senzora, možeš pratiti kako ti prehrana i sportske aktivnosti utječu na tijelo i zdravlje. Očitavanje se može napraviti vrlo brzo, potrebno je držati dva prsta na kruni sata 15 sekundi.

Mnoštvo opcija za praćenje sportskih aktivnosti

Sa Galaxy Watch 4 pametnim satom prati različite vrste aktivnosti da sitnih detalja. Preko Samsungove aplikacije uvijek možeš dodati još dodatne vrste vježbi na svoj pametni sat. Zahvaljujući ugrađenom GPS-u u satu odlično i precizno će pratiti trčanje ili hodanje.

Također, poboljšano je praćenje spavanja i razine stresa, tako da se kisik u krvi preko noći mjeri svaku minutu što ti može dati točnije informacije o kvaliteti odmora i sna.

Za praćenje svih aktivnosti i zdravlja potrebna je i moćna baterija kako bi sat mogao što više i dulje koristiti, čime je Samsung Galaxy Watch 4 sigurno opremljen. Baterija kapaciteta 361mAh potrajat će ti i do dva dana, čak i sa intenzivnim korištenjem.

Dobit ću i poklon?

U razdoblju od 27.8. do 10.9.2021 svaki kupac za kupljeni pametni sat ostvaruje pravo na poklon, narukvicu za Samsung Galaxy Watch 4, i to narukvicu Hybrid Leather Band u boji senfa i narukvicu Extreme Sport Band u bijeloj boji. Kupci se trebaju za svrhu stjecanja prava na poklon prijaviti kod Samsunga putem sljedeće web stranice: https://www.samsung.com/hr/offer/the-perfect-detail-for-any-style

Prijava se treba izvršiti najkasnije do 30.09.2021.

 

Vrijeme je za novi pametni sat

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.