Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. kolovoz 2021.

Samsung je predstavio dva, nova odlična pametna telefona, Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 5G! Sve što bi poželio u pametnom telefona nalazi se u oba uređaja, veliki zasloni sa kristalno čistom slikom, odlične kamere za nevjerojatne fotke, izdržljive baterije i još mnogo toga.

Galaxy Z Flip3

Stigao je novi Samsung Galaxy Z Flip3 pametni telefon, najpristupačniji preklopni mobitel do sada. Opremljen sa vanjskim zaslonom od 1.9“ na kojem možeš pročitati sve notifikacije i pregledati selfije samo su neke od odličnih značajki zbog kojeg se isplati imati ovaj pametni telefon. Također, ako ga preklopiš pod kutem od 90º biti će savršen za fotke s prednjom kamerom obzirom da mobitel ne trebaš držati u ruci. Kada ga preklopiš, stane u svaki džep, a ukoliko zajedno sa telefonom spremaš ključeve i ostale stvari, ne trebaš se brinuti da će ti se oštetiti zaslon.

Poboljšana izdržljivost uz odličan zaslon

Galaxy Z Flip3 opremljen je sa dva zaslona, jedan sa prednje strane od 1.9“ i glavni zaslon kada je otvoren 6.7“ Super AMOLED sa 120Hz stopom osvježenja. Pruža nevjerojatno dobro iskustvo korištenja, glatko skrolanje kroz sadržaje i fenomenalan spektar boja. Kada ga preklopiš, sa vanjske strane nalazi se manji zaslon od 1.9“ na kojem možeš pratiti notifikacije koje primiš, provjeriti vremensku prognozu ili upravljati glazbom, pa čak i slikati selfije. Još jedna velika novost u odnosu na starije verzije Flip pametnih telefona je što je ovaj zaslon četiri puta veći od prethodnog i time nudi puno više mogućnosti.

Izdržljivost je još jedna poboljšana značajaka na koju su iz Samsunga posebno pazili. Zaslon je 80% izdržljiviji nego kod prethodnih mobitela zahvaljujući novom premazu, prednji zaslon zaštićen je Gorilla Glass Victus zaštitnim staklom, a aluminijski okvir čini ga čvrstim. Svime ovime štiti se prednji zaslon od ogrebotina i oštećenja. Također, pametni telefon ima IPX8 certifikat, što znači da se ne trebaš brinuti ukoliko se smoći ili upadne u vodu.

Stereo zvučnici su još jedna velika novost kod Galaxy Z Flip3 mobitela, kvaliteta, glasnoća i čistoća  zvuka je nevjerojatna.

Jednako dobar sat kamera

Galaxy Z Flip3 opremljen je 12 MP širokokutnom i 12 MP ultra širokokutnom kamerom, dok se s prednje strane nalazi kamera od 10 MP. Sa stražnjim kamerama uhvatiti ćeš nevjerojatno dobre portretne fotke i fotke slikane unutra.  Sa prednjom kamerom dobit ćeš puno više, koje možeš snimati pomoću dvostruke stražnje kamere, a vanjski zaslon omogućit će ti pretpregled kadrova.

Uključi opciju jednostrukog snimanja i snimi omiljene kadrove lakše nego ikad, prilagodi kut snimanja, odmakni se nekoliko koraka i snimi super selfije bez korištenja ruku. Za snimanje video zapisa tu je još jedna odlična opcija, Felx način rada s kojim će ti sve biti savršeno stabilizirano.

Moćne performanse

Zahvaljujući Snapdragon 888 procesoru i 8 GB radne memorije pametni telefon radi bez ikakvih problema. Gledaj omiljene sadržaje, slikaj, skrolaj društvenim mrežama, igraj igrice bez problema i zastajkivanja. Što se tiče baterije niti u ovom području nisu zakazali. Kapaciteta 3300 mAh sa umjerenim korištenjem potrajat će ti i cijeli dan. Do 50% baterije napunit će se za otprilike 45 minuta.

Iskoristi super pogodnosti već danas

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel