Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 20. siječanj 2021.

Samsung Electronics Adriatic predstavio je novi program vjernosti za svoje korisnike. Vlasnici premiuim Samsung modela - Galaxy S10, S10 +, S10e, S20 FE, S20 +, S20Ultra, Note10, Note10 +, Note20, Note20Ultra, Fold, Z Flip i Z Fold 2 imaju na raspolaganju niz posebnih pogodnosti u Lounge programu.

Za pristup svim pogodnostima, korisnici se trebaju ulogirati u svoj Samsung korisnički račun te preuzeti Samsung Members aplikaciju na pametni telefon. Pogodnosti nisu djeljive i može ih koristiti isključivo vlasnik Samsung premiuim telefona.

U sklopu programa Samsung Members pruža ti ekskluzivni sadržaj i stalnu podršku kako bi u potpunosti iskoristio uređaj. Unutar aplikacije možeš pristupiti različitim događajima i ponudama i dobiti savjete i trikove kako bi svoj pametni uređaj iskoristio do maksimuma. To uključuje novosti, informacije i savjete od stručnjaka koji će ti pomoći održati uređaj u najboljem stanju.

Ova odlična pogodnosti nudi i obraćanje Samsungovim stručnjacima 24/7 kako bi dobio odgovore na sva pitanja i detaljne informacije uz opširan odjeljak sa često postavljenim pitanjima.
Također, možeš provjeriti stanje svojeg uređaja jednostavnom dijagnostikom i dobiti pomoć u stvarnom vremenu. Uz automatske provjere tu su i interaktivne, čišćenje RAM-a i pomoć kod optimiziranja postavki pametnog telefona.

Aplikaciju je moguće preuzeti putem Google Play dućana.

 

Ponuda Samsung premium uređaja te čeka

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel