Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 12. listopad 2023.

Samsung te daruje! U periodu od 12.10. do 12.11. 2023. godine, kupnjom jednog od mobilnih uređaja iz Samsung Galaxy S23 serije ili Samsung Galaxy Z Fold5 ili Samsung Galaxy Z Flip5 uređaja, na poklon možeš dobiti Samsung Galaxy S21 FE. Sve modele možeš potražiti na našem webshopu, a koje uvjete trebaš zadovoljiti kako bi ostvario/la pravo na poklon, saznaj u nastavku!

 

Kako do poklona?

U periodu od 12.10. do 12.11. na našem webshopu ili fizičkoj trgovini kupi Samsung Galaxy S23, S23+ ili S23 Ultra te Z Flip5 ili Z Fold5 pametni telefon i kao poklon te čeka novi Samsung Galaxy S21 FE u grafitnoj boji.
Kako bi u potpunosti ostvario/la pravo na poklon, nakon kupnje jednog od navedenih uređaja, na istom uređaju potrebno je prijaviti se za promociju putem Samsung Members aplikacije gdje ćeš i odabrati svoj poklon. Prijavu je potrebno izvršiti najkasnije do 12.12.2023. godine.

 

Kako se prijaviti za promociju?

Ne brini, prijava putem aplikacije je jednostavna i obavlja se u svega nekoliko koraka:

1. Nakon preuzimanja kupljenog Uređaja na istom uređaju izvrši prijavu za predmetnu promociju unutar Samsung Members aplikacije.

2. Upiši sve potrebne podatke nužne za uspješnu prijavu. 

3. Kada popuniš obrazac, pošalji prijavu.

 

U slučaju eventualnih tehničkih poteškoća koje onemogućuju prijavu putem Samsung Members aplikacije na navedenom kupljenom Uređaju, Samsung će putem podizvođača pružiti podršku kupcu te u njegovo ime izvršiti prijavu, pri čemu će kupac biti dužan dostaviti Samsungu, odnosno njegovom podizvođaču screenshot IMEI broja kupljenog Uređaja, kao i ostale podatke koji su potrebni za prijavu putem Samsung Members aplikacije.

 

I to je sve!

Kupi jedan od navedenih Samsungovih uređaja, prijavi se na promociju preko Samsung Members aplikacije i na poklon dobivaš Samsung Galaxy S21 FE! Sve navedene uređaje možeš pronaći ovdje. Požuri jer promocija traje do 12.11.2023.!

 

Kupnjom jednog usrećite dvoje!

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel