Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 08. ožujak 2021.

Odlična promocija stiže nam iz Samsunga! U razdoblju od 8. ožujka do 5. travnja 2021. godine svi koji kupe jedan od fenomenalnih uređaja iz nove Samsung Galaxy S21 5G serije ili Z Fold 2  na poklon dobivaju Samsung Galaxy Watch Active2 44mm u crnoj boji i dodatnu, treću godinu garancije. Ovakva prilika se ne propušta, a proljeće nije moglo bolje započeti.

Kako biste ostvarili ove odlične pogodnosti bitno se prilikom kupnje pametnog telefona, a najkasnije do 30.4.2021. godine prijaviti unutar Samsung Members aplikacije, a dostava će se izvršiti na adresu navedenu u aplikaciji. 

Fantastična S21 serija

Nova, Samsung Galaxy S21 serija oduševit će te u svakom pogledu. Nova, trostruka kamera osigurat će ti snimanje najboljih kadrova, dok će ti razne opcije poput Directors View, Super Stedy ili Vlogger View omogućiti kreiranje savršenih trenutaka i kadrova. Ukoliko je multitasking dio tvog dana, prvi 5 nanometarski procesor to će ti sa olakšati. Istovremeno igraj igrice, fotkaj, snimaju spektakularne 8K videozapise, a procesor će bez problema odraditi svaku radnju brzo i glatko. Surfanje, fotkanje, snimanje, igranje igrica od sada je moguće u nevjerojatnoj kvaliteti zahvaljujući Dynamic AMOLED 2X zaslonu od 120Hz stopom prilagodbe. Uz to sve opremljen je i Eye Comfort Shield zaštitom koja automatski prilagođava filter plavog svjetla i štiti oči.

Nevjerojatne mogućnosti dvostrukog zaslona

Malo računalo u tvom džepu, Samsung Galaxy Z Fold2, dolazi sa preklopnim Dynamic AMOLED 2X zaslonom. Kada se rasklopi postiže veličinu od 7,6“ što je savršeno za igranje igrica ili gledanje omiljenih multimedijalnih sadržaja. Neke od zanimljivih značajki je otvaranje aplikacija koje dolaze u parovima na podijeljenom zaslonu i mogućnost uključivanja Flex načina rada što će omogućiti korištenje jedne aplikacije na dva različita načina, a to je najviše će ti koristit kod kamere obzirom da se na jednom ekranu može vidjeti veliki prikaz onog što slikamo.

Prati ritam svog srca

Najkompaktniji i najlakši pametni sat, sigurno je Samsung Galaxy Watch Active2 koji je prvenstveno orijentiran prema korisnicima fitnessa. Oštrog zaslona, izraženih boja vrlo je čitljiv u svim svjetlosnim uvjetima. Osim što je vodootporan, zaštićen je i Gorrila Glass DX+ staklom. Opremljen je mnogobrojnim senzorima kao što su, akcelerometar, barometar, žiro senzor, senzor za mjerenje otkucaja srca i senzor svjetla. Automatski prepoznaje veliki broj aktivnosti i bilježi ih bez da ih moraš ručno pokretati, a pomoću njega možeš pratiti 39 različitih aktivnosti.
 

Iskoristi odličnu Samsung promociju

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel